Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Прасувальна дошка для білизни, складна JYL 91х30 см.

Код товару: 1002646

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Хочете купити дошку для прасування? А чи знаєте Ви як її вибрати?

Багато хто вважає, що дошка для прасування білизни - це така проста річ, що не варто заморочуватись переглядом якихось там характеристик. Просто потрібно вибрати подешевше. Але ця думка помилкова. Орієнтуючись на низьку ціну, Вам через деякий час знову доведеться розщедритися на нову дошку, так як в старій порветься оббивка, зламаються ніжки або Вам просто набридне прасувати білизну на незручній дошці. Так що вибирати прасувальну дошку потрібно з розумом.

Яким параметрам повинна відповідати прасувальна дошка?

Як і будь-який інший товар для будинку, дошка для прасування повинна відповідати двом основним крітеріям꞉ бути якісною і зручною.

Зручна прасувальна дошка повинна підходити Вам за розміром, щоб не довелося тягнутися вгору або нагинатися під час прасування. Довжина робочої поверхні повинна бути такою, щоб вміщалася білизна великого розміру, наприклад, простирадло. Але занадто велику дошку для використання в домашніх умовах брати не варто, так як вона буде важкою. Виріб повинен бути виконаний з міцних матеріалів. Інакше термін його використання буде коротким.

Краща прасувальна дошка для Вашого будинку

Всім перерахованим вище параметрам відповідає представлена на нашому сайті компактна прасувальна дошка. Вона виготовлена з високоякісних матеріалів, що зумовлює її довгий термін служби. Металеві ніжки стійкі до будь-яких механічних впливів, не ламаються і не гнуться.

Міцний каркас обтягнутий чохлом зі спеціального теплотривкого матеріалу з поверхнею, що відбиває тепло. До такої тканини білизна не прилипає і не пригорає навіть під впливом високих температур. Завдяки здатності відображати тепло білизна краще розрівнюється по обидва боки. Продумана конструкція дозволяє регулювати висоту дошки, підлаштовуючи її під свій зріст. Зручна висувна підставка під праску забезпечить комфорт під час прасування.

Характеристики прасувальної дошки:

  • Розмір: 91x30 см;
  • Висота: 70, 72, 75 см (регулюється);
  • Вага: 2.7 кг.

Комплектація дошки для прасування:

  • дошка для прасування;
  • блістер.





Віра ( 2018-11-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Якісний товар щей ціна не висока

Відповісти
Прасувальна дошка для білизни, складна JYL 91х30 см.
Прасувальна дошка для білизни, складна JYL 91х30 см.