Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Гнучкий тримач для телефону в авто LRZJ LR-01

Код товару: 1007569

Немає
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо ви шукаєте універсальний тримач для телефону, то ви дивитеся в правильному напрямку.

Гнучкий тримач прищіпка для телефону в авто LRZJ LR-01 - це практична, якісна і зручна річ, яка гарантовано сподобається кожному.

У чому ж переваги даного аксесуара? Давайте розглянемо гнучкий тримач для телефону більш детально.

По-перше, перед нами багатофункціональна прищіпка для телефону. Її можна зафіксувати на будь-якій поверхні - на столі, підлозі або навіть на ліжку. По-друге, гнучкий тримач для смартфона звільнить ваші руки. Ви зможете переглядати відео, слухати новини або музику, і в цей же час займатися домашніми справами, готувати їжу або виконувати офісні завдання. По-третє, перед нами універсальний аксесуар, який підходить для гаджетів розміром від 4 до 10 дюймів, тобто для смартфонів і планшетів різних виробників. Але і це не все можливості, якими наділений даний гнучкий тримач для телефону з прищіпкою.

Положення виробу можна регулювати, змінюючи кут огляду. Фіксатор крутиться на 360 градусів, тому гаджети можна в ньому встановлювати і горизонтально, і вертикально. Погодьтеся, це дуже зручно, адже перегляд відео краще проводити в горизонтальному положенні, а прослуховування музики - у вертикальному. До приладу можна прикріпити навігатор, тобто тримач для телефона на прищіпці оцінять навіть водії, яким потрібно шукати дорогу до незнайомої локації. І найголовніше - перед нами тримач відмінної якості, який вже встиг зарекомендувати себе серед покупців як міцний і надійний варіант. Такий тримач для телефону гнучкий прослужить своєму власникові протягом тривалого періоду часу, не втративши при цьому своєї вихідної форми. А все завдяки продуманому дизайну і матеріалам, з яких аксесуар виготовлений. Наприклад, стійка тут з металу, точніше зі сплаву алюмінію і магнію, який відрізняється гнучкістю і пластичністю. Ви сміливо можете згинати й розгинати такий тримач, не боячись його пошкодити.

А купити гнучкий тримач для телефону за найнижчою ціною з доставкою по всій Україні ви можете в нашому інтернет-магазині. Переваги даного аксесуара ви оціните відразу після придбання, адже з ним експлуатація смартфона або планшета стане в рази комфортнішою.

Гнучкий тримач для телефону з прищепкою, характеристики:

  • Сумісність: пристрої з розміром однієї зі сторін від 4-х до 10-ти см;
  • Матеріал: метал, пластик;
  • Колір чорний;
  • Довжина: 63 см;
  • Вага: 120 г.

Тримач для телефону гнучкий, комплектація товару:

  • Тримач;
  • Поліетиленова упаковка.





Гнучкий тримач для телефону в авто LRZJ LR-01
Гнучкий тримач для телефону в авто LRZJ LR-01