Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Годинник з радіоприймачем Supra CR-318P

Код товару: 1001548

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Матеріал: пластик
  • Розміри: 150 х 140 х 90 мм.
  • Працює від: електромережі 220V або ж 2 батарейки формату ААА;
  • Вихідна потужність: 500мВт;
  • Електроживлення: 220 В, 50 Гц;
  • Розширений FM-діапазон (64-108 МГц);
  • Індикація часу: світлодіодна
  • 2 режиму роботи будильника (радіо / сигнал);
  • Таймер автоматичного відключення;
  • Колір чорний;
  • Індикація: червоний.

Ви хочете купити новий годинник, але не знаєте, яку модель вибрати?

Зверніть увагу на даний варіант - настільний годинник з радіоприймачем Supra CR-318P.

Він являє собою не просто годинник, що демонструює час, але і багатофункціональний апарат. Адже за допомогою його можна і прокидатися на роботу вранці, і слухати радіо. Крім того, годинник Supra CR-318P характеризуються відмінним дизайном. Його зовнішній вигляд буде ідеально доповнювати будь-яку кімнату у Вашій квартирі, так як схожі вони на невелику сплюснутую шайбу.

Будильник в данному годиннику здатний розбудити не тільки стандартними мелодіями, але й піснями улюблених радіостанцій. А ще, використовувати годинник можна і для прямого призначення, і для прослуховування музики. Вбудований радіоприймач відрізняється і хорошим звучанням, і відмінною гучністю. Якщо Ви вирішите послухати улюблену радіохвилю перед сном, щоб розслабитися, можете скористатися функцією автоматичного вимкнення. Якщо її активувати, то радіо самостійно вимкнеться в зазначений час.

На передній стороні годин Supra CR-318P можна побачити акуратний дисплей, на якому розташовані кнопки для управління ними.

Але і це далеко не всі переваги даного девайса. Годинник, а точніше вбудований в нього радіоприймач, доповнений великим динаміком, що відмінно передає всі звуки і має хорошу гучність. Перехід з однієї радіостанції на іншу відбувається легко і швидко. Працювати годинник може не тільки від батарейки, а й від мережі. Крім того, в разі роботи від мережі він відрізняються дуже низьким енергоспоживанням. Світлодіоди на годиннику світяться червоним кольором, тобто навіть в темряві на чорному екрані червоні цифри будуть виглядати чітко і яскраво.

Купуйте настільний годинник Supra CR-318P, і Ви будете приємно здивовані не тільки його відмінними функціональними можливостями, але і високою якістю!

 





Годинник з радіоприймачем Supra CR-318P
Годинник з радіоприймачем Supra CR-318P