Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Хула хуп для дітей Junior Health Hoop

Код товару: 1000510
Опис

Вага гімнастичного обруча - 0.72 кг.
Діаметр - 100 см.

Ваша дитина росте, і крім інтелектуального розвитку Ви спостерігаєте за його фізичним розвитком, поставою, вагою, як він ходить, сидить, рухається.

Зростаючому дитячому організму для його гармонійного формування необхідні активні фізичні вправи, і урізноманітнити їх зможе обруч Junior Health Hoop, користь від якого безсумнівна і в наші дні вже добре відома.

Яскраве забарвлення обруча і оригінальна форма його ланок приваблює дитину, викликаючи у неї асоціацію з іграшкою. Заняття на цьому тренажері можуть відбуватися в будинку і на відкритому повітрі, на спортмайданчику і на природі. Дитина із задоволенням грає такою іграшкою, підкидаючи, перестрибуючи через нього, і звичайно ж роблячи безпосередньо вправи, для яких цей обруч призначений. А саме, обертально - кругові рухи навколо тіла.

Під час цих рухів Ваша дитина непомітно, в ігровій формі отримує природний, м'який масаж тулуба. Ефект від легкого впливу виступів обруча на шкіру дитини під час виконання вправ подібний з ефектом дотику професійного масажиста. Але той факт, що дитина не в лікарському кабінеті, вона не скута, розслаблена і радісна, збільшує ефект від хула-хуп багаторазово. Подумайте самі: під час гри, веселощів здійснюється цілеспрямований масаж кульками внутрішньої сторони обруча всіх м'язів тулуба дитини, і спини, і стегон, і живота. Сучасні діти часто мають зайву повноту, а тут підшкірний жир «сам собою» спалюється, поліпшується рухливість суглобів і посилюється м'язова активність організму. І як наслідок, відбувається поліпшення кровопостачання, нормалізація травних процесів, виводяться шлаки з організму дитини.

У конструктивному плані перевагою Junior Health Hoop є те, що його можна розбирати і збирати.

Транспортування та зберігання семи невеликих елементів обруча теж є простою справою. Зібрати і розібрати обруч зможе сама дитина, з'єднуючи і роз'єднуючи деталі і натискаючи на кнопку під наглядом старших, перетворивши цей захід в розвагу.

Вага обруча 720 г. Він важчий в порівнянні зі звичайними обручами, але його обваження обумовлено наявністю силіконових масажних елементів і приносить більше користі організму дитини.

Діаметр 1м. Обруч має розміри, що дозволяють користуватися ним багато років, і в міру росту дитини він не втратить своєї актуальності.

Переконавшись у користі хула-хуп для дітей, купити його в компанії Самет Ви можете, зв'язавшись з менеджером по телефону.





Хула хуп для дітей Junior Health Hoop
Хула хуп для дітей Junior Health Hoop