Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Хула Хуп для схуднення Charcoal Magnet Hoop

Код товару: 1000508
Опис

Діаметр 110 см.
Вага 1,23 кг.

Багато дівчат мріють про ідеальну фігуру і осикову талію, але не завжди ідеальні пропорції тіла дані нам природою. Хочеться постійно вдосконалюватися.

Досягти бажаного результату вам допоможе обруч Хула - Хуп Charcoal Magnet Hoop.

Він дуже зручний у використанні і не займає багато місця в квартирі, тому що розбирається на вісім частин. Вага такого обруча становить 1,23 кг і діаметр 110 см. Перевагою даного фітнес-обруча, є те, що їм можуть користуватися як чоловіки, так і жінки і підходить він для професіоналів і новачків. Щоб отримати максимальний результат досить 25-30 хвилин в день приділити собі.

Найчастіше, молоді матусі переживають, як же за короткий час прийти у форму після вагітності? Тепер є рішення - це масажний обруч Хула - Хуп Charcoal Magnet Hoop. Тепер не потрібні дорогі тренування і велике приміщення. Просто виділіть місце в квартирі, де вам буде зручно, і займайтеся з задоволенням. Злощасні сантиметри і кілограми почнуть танути, а настрій завжди буде на висоті.

Мільйони людей у всьому світі довіряють своє тіло фітнес - обручу, який надає ефект масажу.

Це найбільш безпечний і ефективний спосіб схуднення. Обруч потрібно обертати навколо талії або навколо стегон, таким чином, масажні кульки надають акупунктурний вплив на проблемні зони. Займаючись регулярно, ви станете більш гнучкими, скинете зайву вагу, нормалізується робота кишечника, а також м'язи рук, ніг і спини стануть міцнішими. Спільно із заняттями необхідно обов'язково дотримуватися правильного харчування, щоб досягти максимально результату. Магніти, які вбудовані в обруч мають протизапальну дію, прискорюють мікроциркуляцію крові по стінах судин, що збільшує їх кровонаповнення. З обручем Charcoal Magnet Hoop ви назавжди забудете про надмірну вагу, таблетки для схуднення і виснажливі тренування.

Придбати обруч ви можете в спортивному магазині СамеТо з доставкою по Україні, обговоривши всі деталі попередньо з консультантом магазину.





Хула Хуп для схуднення Charcoal Magnet Hoop
Хула Хуп для схуднення Charcoal Magnet Hoop