Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Хула Хуп Vita Health Hoop для преса і схуднення

Код товару: 1000520
Опис

Вага обруча 2,5 кг.
Діаметр обруча 108 см.

В ідеальній і красивій фігурі прес грає важливу роль, всі це розуміють і намагаються йому приділити на тренуваннях особливу увагу. Але можна займатися і удома, зі спеціальним обручем Vita Health Hoop! Тренажер цей унікальний, в ньому близько чотирьохсот спеціальних масажних головок, які під час роботи з обручем масажують проблемні зону, знищуючи жирові накопичення. Так само в обруч вбудовані магніти, які здатні поліпшити циркуляцію крові в організмі і надають загальний оздоровлюючий ефект. Варто купити обруч і бути у формі завжди!

Особливості обруча Vita Health Hoop

Обруч Vita Health Hoop в діаметрі трохи більше метра і важить 2,5 кілограма. Масажні елементи розташовані з внутрішнього боку обруча, а завдяки тому, що вони по розміру різні, створюється враження масажу, це дуже приємно, до того ж і корисно. Складається тренажер з восьми елементів, міцно з'єднуються між собою спеціальним кріпленням, яке досить міцне, а значить побоюватися за їх поломку не варто. Обруч просто розібрати і так само просто зібрати, що багато часу не забере. Його зручно транспортувати, адже в розібраному стані він навіть в невелику сумку вміщується.

Плюси тренажера Vita Health Hoop

Цей обруч дозволить опрацювати прес відмінно навіть вдома, не відвідуючи ніякі платні фінтес-зали! Досить приділяти тренуванням з ним лише двадцять хвилин на день і тіло буде підтягнутим! Обруч опрацьовує не один лише прес, він задіює ще і м'язи стегон і сідниць, які іншими тренажерами опрацьовуються завжди непросто. Крутити даний обруч нескладно, навіть цікаво, це затягує і тренування не буде ніколи в тягар і сильно не втомить.

Придбати тренажер Vita Health Hoop можна, звернувшись в компанію СамеТо, де він представлений і ціна на нього не висока. Після покупки тренажер стане відмінним помічником в щоденній гонитві за красивим і притягаючим увагу тілом. І результат чекати себе не змусять!





Хула Хуп Vita Health Hoop для преса і схуднення
Хула Хуп Vita Health Hoop для преса і схуднення