Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Хулахуп Magnetic Health Hoop II - масажний обруч з магнітами

Код товару: 1000512
Опис

Вага гімнастичного обруча - 1,2 кг.
Діаметр - 107 см.

Обруч Magnetic Health Hoop II - це відмінний масажний тренажер, який допоможе позбутися зайвої ваги і провести час з користю.

Тренування з таким обручем проходитимуть дуже комфортно, тому що він має в кожному своєму масажному елементі повітряний прошарок, завдяки чому тренування пройдуть безболісно. Вага обруча лише 1.2 кг, що також підвищує комфортність його використання.

Позбавляємося від зайвої ваги.
Тренуючись з Magnetic Health Hoop II Ви зможете, не перевантажуючи себе позбутися таких ненависних жирових відкладень. Цей масажний обруч активізує і приводить в тонус м'язи спини, живота, стегон і сідниць, а також дозволяє відпочити Вашим м'язам від щоденних навантажень. Кожен день тренуючись з обручем - масажером Ви стаєте на крок ближче до ідеальної фігури.
Як же відбувається сам процес спалювання жиру? Вміщені в масажних елементах магніти підвищують кровообіг і тим самим прискорюють метаболізм. До того ж, крім гарного тіла, обруч Magnetic Health Hoop II гарантує вам поліпшення здоров'я. Адже тренування з цим обручем позитивно впливають на серцево -судинну і дихальну системи.

Отримуємо якісний масаж .
Як вже було написано, хула-хуп є не тільки засобом досягнення краси тіла. Тренуючись з ним Ви влаштуєте справжній релакс для м'язів спини, живота, сідниць і стегон. Цей чудовий тренажер стане вашим особистим масажистом і без зволікання визначить точки Вашого тіла, які так потребують якісного масажу. Після тренування Ви відчуєте значну легкість в районі проблемних точок вашого тіла, і всього через пару днів будете відчувати себе більш відпочившим.

Система тренувань з обручем - масажером Хула-Хуп.

Для досягнення ефективності Вам зовсім не доведеться добу безперервно займатися з обручем, все, що потрібно - приділяти тренуванням 20-30 хвилин на день.
Робота з обручем дуже проста. Вам потрібно встати в середину обруча і підняти його до рівня талії. Після цього, потрібно прикласти його однією стороною до талії так, щоб інша його сторона залишилася на великій від Вас відстані, і почати обертати, не забуваючи при цьому рухати стегнами. Суть в тому, щоб якомога довше не перериваючись обертати обруч. Якщо у Вас досить високий рівень фізичної підготовки, Ви можете обертати обруч з більшою швидкістю.

Купити Хула-хуп ви можете в інтернет-магазині СамеТо, який оперативно оформить Ваше замовлення і ви зможете без зволікання почати тренування.





Хулахуп Magnetic Health Hoop II - масажний обруч з магнітами
Хулахуп Magnetic Health Hoop II - масажний обруч з магнітами