Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Хулахуп New Body Health Hoop

Код товару: 1000511
Опис

Вага гімнастичного обруча - 1,1 кг.
Діаметр - 107 см.

Знайти час для занять спортом насправді складніше, ніж здається. А мати струнку фігуру хочеться всім.

Масажний обруч New Body Health Hoop - реальна допомога в прагненні скинути зайві кілограми і сантиметри в талії.

У чому перевага?

  1. Відмінною особливістю саме цього фітнес-обруча є його унікальні масажні сегменти. Вони виконані з суцільнолитого пластика і мають відповідний розмір для активізації процесів спалювання жиру. Крім функції масажу і зниження ваги, використання обруча і виконання вправ покращує роботу травного тракту. А це також важливо для успішного процесу схуднення.
  2. Вага гімнастичного хула-хупа становить 1,1 кг і є оптимальною для тривалих занять та отримання максимально ефективного обсягу навантаження на м'язи. Проте варто пам'ятати, що надмірна старанність може призвести до появи гематом на тілі. Починати потрібно з декількох хвилин.
  3. Миттєва збірка і відповідність вашим параметрам. Діаметр New Body Health Hoop становить 107 см. Масажний обруч може складатися з 7-8 фрагментів, залежно від вашого типу фігури і обсягів. Кожна секція просто і швидко кріпиться до попередньої одним натисканням кнопки. Це надзвичайно зручно для зберігання і транспортування.

Про що слід пам'ятати при вправах з хула-хупом?

Під час перших занять можуть бути неприємні відчуття, почервоніння шкіри в області талії і стегон. Це нормальна реакція на новий вид навантаження на м'язи і інтенсивний вплив на шкіру. Слід одягати добре прилеглий спортивний одяг. Не займайтеся в трикотажних речах через сильну деформації цих тканин. Заняття з обручем - тренажером доступні не для всіх. Існують протипоказання для людей, які перенесли травми спини і хребта, що мають гінекологічні захворювання і проблеми з нирками. Особливої обережності слід дотримуватися людям похилого віку, вагітним взагалі не рекомендують користуватися обручем New Body Health Hoop.

Вирішивши купити хула- хуп, зверніть свою увагу на компанію «СамеТо». Наші менеджери грамотно і швидко оформлять замовлення і зроблять доставку в найкоротші терміни зручною для вас транспортною компанією. Робіть перший крок до здоров'я і краси разом з нами!