Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дитячий іграшковий сейф скарбничка з кодом Fingerprint Induction

Код товару: 1007568

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Скарбнички для дітей користуються популярністю вже кілька десятків років. До речі, вироби, які потрібно було розбити, щоб дістати з середини вміст, засмучували малюків. Тому виробники дитячих іграшок почали віддавати перевагу виготовленню скарбничок, які можна відкрити і назад закрити для подальшого користування. Як правило, для цього раніше використовувався спеціальний ключик. Але прогрес не стоїть на місці, і сьогодні іграшки стали ще реалістичнішими і більш захоплюючими. Наприклад, перед нами зараз дитячий іграшковий сейф скарбничка з кодом Fingerprint Induction - оригінальна і красива річ, зберігати в якій можна не тільки монетки, а й купюри. Такий дитячий сейф стане гідним варіантом подарунка для дитини будь-якого віку, адже він гарантовано сподобається своєму власникові.

Дитячий іграшковий сейф скарбничка з кодом Fingerprint Induction найбільше підкорює своїм зовнішнім виглядом і функціональністю.

Тут є електронний механізм, що приймає купюри на зразок терміналів, які ми з вами використовуємо в банку для проведення різних платежів. Як і належить, цей сейф дитячий оснащений кодовим замком. Якщо комбінація набраних цифр на дверцятах буде неправильною, вони не відкриються. Але і це не всі приємні сюрпризи. Пропонований сейф скарбничка для дітей оснащений справжньою системою безпеки. Якщо забути і залишити дверцята відкритими, іграшка буде створювати писк, нагадуючи про себе. Щоб відкрити сейф, треба буде ввести код, що складається з 4 цифр і натиснути на кнопку, що сканує відбиток пальця. Код, який був встановлений, 4624, але коли ви хочете його змінити, це легко зробити, слідуючи покроковій інструкції, що є в комплекті з іграшкою. Більш того, ви в будь-який момент зможете виконати «злом». Цей дитячий сейф скарбничка працює на батарейках, якщо їх вийняти, виріб буде «зламано», а код скинеться. Така функціональність сейфа дозволяє дітям придумати цікавий сюжет для ігор, відчути себе справжніми бандитами або героями, втілити сценарій в життя.

Як тільки ви почнете помічати у дитини зацікавленість в грошах - монетах і купюрах, рекомендуємо вам негайно купити дитячий сейф скарбничку. Така іграшка з самого раннього віку дисциплінує дитину, виховує в дитині ощадливість, формує правильне ставлення до фінансів. Дитяча скарбничка абсолютно безпечна, вона виготовлена з нетоксичного міцного пластику, оснащена можливістю проводити ультрафіолетову перевірку купюр на справжність, має цілий ряд мелодій для звукового супроводу. Вона буде радувати вас своїми можливостями протягом тривалого періоду часу.

Батьки розуміють, що купити скарбничку дитячу сьогодні зовсім не проблема. Але, безумовно, всім хочеться піднести дитині сюрприз, який їй сподобається і захопить. Так ось дитячий сейф Fingerprint Induction - це якраз такий варіант.

Дитяча скарбничка з електронним кодовим замком, характеристики:

  • Матеріал - пластик.
  • Тип запірного механізму: електричний;
  • Звуковий супровід: так;
  • 10 встановлених мелодій (див. інструкцію);
  • Можливість зміни пароля: так (див. інструкцію);
  • Слоти для прийому грошей: банкноти, монети;
  • Імітація ультрафіолетової детекції банкнот;
  • Джерело живлення: батарейки АА 3 шт (в комплект НЕ входять)
  • Габаритні розміри: висота - 20 см; ширина - 13 см; глибина - 13 см;
  • Вага: 480 г;
  • Вікова група: від 6-ти до 60-ти років.

Дитячий сейф, комплектація:

  • Сейф;
  • Набір декоративних наклейок;
  • Інструкція (англійською мовою);
  • Картонний пакувальний бокс.

Для зміни пароля на сейфі, необхідно виконати кілька простих дій (як поміняти пароль на сейфі):

  1. Ввести встановлений заводський код - "4624";
  2. Відкрити дверцята сейфу;
  3. Натиснути кнопку "*" (таємничий голос голос з сейфа запропонує вам ввести новий пароль);
  4. Ввести новий пароль складається з 4-х цифр;
  5. Натиснути кнопку "#" (таємничий голос голос з сейфа запропонує повідомить Вам про активацію нового пароля).

Для скидання пароля до встановленого заводського (4624) слід витягти батарейки і вставити їх знову (пароль буде скинутий до "4624")





Дитячий іграшковий сейф скарбничка з кодом Fingerprint Induction
Дитячий іграшковий сейф скарбничка з кодом Fingerprint Induction