Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Безконтактний термометр Lordor HF001 - пірометр інфрачервоний

Код товару: 1007785

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Швидке вимірювання температури тіла людей дозволяє успішно і швидко визначити ефективне лікування людини і запобігти серйозні наслідки.

У таких ситуаціях дуже важливим виявляється білий інфрачервоний безконтактний термометр HF001 Lordor.

Він може точно виміряти температуру за мінімальний час (мінімум ніж за секунду), тому медичний огляд і вимірювання температури тіла стають комфортними. До того ж гарантується безпека безконтактного термометра, в порівнянні з ртутними градусником. Воно не містить небезпечні компоненти.

Інфрачервоний термометр можна нанести на потрібну частину тіла (лоб або пахву), щоб точні результати відобразилися на ЖК екрані. Пристрій можна тримати на відстані 15 сантиметрів, що гарантує високий рівень безпеки для багатьох людей. Такий спосіб вимірювання температури запобігає зараженню небезпечними хворобами.

Для успішної роботи термометра HF001 Lordor потрібна наявність двох батарей ААА. При цьому на екрані приладу може бути видна температура людини за шкалою Цельсія і Фаренгейта між 32 і 42,9 градусами (їх еквіваленти за Фаренгейтом). Якщо перевищується показник в 38 градусів за Цельсієм, буде поданий звуковий сигнал, що визначить потенційну небезпеку. Межа вимірювання можна змінити, повернувши до колишнього значення. Ще одна перевага - це вимір температури у багатьох людей (наприклад, на вході в будівлю), причому виключається створення довгій черзі, що дуже важливо для успішного обслуговування відвідувачів.

При лікуванні людей, у яких відзначається підвищена температура тіла, термометр може бути корисним. Сучасне пристрій має пам'ять на 32 вимірювання, які дозволяють простежувати динаміку одужання пацієнта. Розуміння того, як змінюється температура тіла, гарантує ефективний аналіз динаміки стану пацієнта.

При поганому освітленні приміщення буде корисною підсвічування екрану, яка дозволить прочитати показники. Швидке вимірювання температури тіла людини гарантує порятунок життя і можливість оперативно, успішно провести заплановане лікування.

Градусник інфрачервоний Lordor HF001, характеристики:

  • Тип термометра - інфрачервоний;
  • Режим вимірювання - безконтактний;
  • Час вимірювання приблизно одна секунда;
  • Діапазон вимірювання: 32.0°C ~ 42.9°C;
  • Одиниці виміру - Цельсій, Фаренгейт;
  • Елементи живлення - Модель батарейки ААА х2;
  • Точність вимірювання: + - 0.2 ° C; + - 0.4 ° F;
  • Пам'ять - 32 вимірювання.

Пірометр медичний, комплектація:

  • Термометр
  • Картонна упаковка





Безконтактний термометр Lordor HF001 - пірометр інфрачервоний
Безконтактний термометр Lordor HF001 - пірометр інфрачервоний