Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Роботи трансформери на пульті управління Оптимус Прайм і Бамблбі

Код товару: 1007445
Опис

Кожен сучасний хлопчик мріє, щоб у нього була така іграшка, як робот на пульті управління. Але, на жаль, придбати якісний трансформер за доступною ціною щастить далеко не всім. Але і це цілком можливо, потрібно просто ретельно поставитися до вибору іграшки, звернути увагу на конструкцію і деталі.

Роботи трансформери на пульті управління Оптимус Прайм і Бамблбі – це набір-мрія кожного сучасного хлопчака!

Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі один з таких варіантів – роботи трансформери на пульті управління Оптимус Прайм і Бамблбі. Перед вами не просто іграшка, а цілий набір роботів. З таким комплектом ваша дитина може стати учасником будь-якого бою, написати свій сценарій битви, при цьому їй не доведеться шукати друга, у якого також буде робот на радіоуправлінні.

До речі, наші Бамблбі на пульті управління і Оптимус Прайм на пульті управління багато чого вміють. Наприклад, вони віртуозно боксують один з одним, можуть наносити удари обома руками, ходити назад і вперед. Іграшки мають рухоме тіло і вміють говорити англійською мовою, вимовляючи популярні фрази. Кожен робот на пульті виготовлений із зносостійкого і довговічного пластику, що не містить токсичних речовин. Зріст трансформерів становить 21 см. У комплекті є два пульта дистанційного керування, що з'єднані між собою за допомогою кабелю. Завдяки пультам управляти іграшками легко і просто, для цього лише необхідно вставити в них по 4 батарейки класу АА. До речі, в районі грудей на фігурках є спеціальні датчики. Саме в цю область необхідно цілитися противникам. І якщо станеться п'ятий удар, суперник буде вбитий, відповідно, відключений і нерухомий. Трансформери заряджаються за допомогою кабелю, а акумулятори розташовані у них в ногах.

Як бачите, подібний трансформер на пульті управління гарантовано зацікавить і зовсім ще малюків, і дітей старшого віку.

Так що там говорити, навіть дорослим буде цікаво спробувати свої сили в битві такого роду. Для самостійних ігор виробник рекомендує використовувати трансформер на радіокеруванні дітям старше 5 років, але малюкам молодшого віку теж подобається спостерігати за грою, наприклад, старших братів і сестер. Якщо ваш син просить вас купити робота на пульті управління, подаруйте йому пропонований нами набір. Дитина гарантовано гідно оцінить його. Тепер, коли в гості прийдуть ваші друзі з дітьми, хлопчакам обов'язково буде чим зайнятися, адже набір роботів набагато цікавіший за ігри на планшеті або на комп'ютері.

Роботи на пульті Оптимус Прайм і Бамблбі, характеристики:

  • Матеріал: пластик;
  • Висота робота: 21 см;
  • Живлення пульта: 4 батарейки типу АА (8 шт);
  • Вік: від 5 років.

Комплектація бойових роботів трансформерів:

  • 2 бойових робота;
  • 2 пульта (потрібні батарейки типу АА 4 шт. в 1 пульт);
  • 2 кабеля зарядки роботів (акумулятори вбудовані в ногах);
  • Інструкція;
  • Картонна коробка.





Роботи трансформери на пульті управління Оптимус Прайм і Бамблбі
Роботи трансформери на пульті управління Оптимус Прайм і Бамблбі