Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Велотренажер для рук і ніг Dual Bike (Дуал Байк)

Код товару: 1001531

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо Ви хочете привести себе в гарну фізичну форму, підтягти силует або скинути кілька зайвих кілограмів, не відвідуючи спортзал, зверніть увагу на тренажер для рук і ніг, велокардіотренажер-степпер Dual Bike. Він ідеально підходить для використання в домашніх умовах і являє собою реально дієвий прилад. Результат від занять на даному тренажері буде помітний вже через кілька тижнів, що гарантовано надихне Вас продовжити тренування і далі. Крім того, велокардіотренажер-степпер Dual Bike не робить на тіло надмірних навантажень, тому він підходить навіть для тих, кому заборонені інтенсивні спортивні тренування – людям, які перенесли травму або мають хронічні захворювання, проблеми з опорно-руховим апаратом, представникам похилого віку.

Велопрогулянки дуже корисні для здоров'я, але щоб вони принесли задоволення, необхідно враховувати безліч факторів: час доби, природний пейзаж, теплу сонячну погода. Дуже часто якесь їх даних умов відсутнє, що може Вас засмутити. Але не впадайте у відчай!

Педальний тренажер для рук і ніг Dual Bike виручить Вас у будь-який час

Займатися на ньому можна при будь-якій погоді, в будь-якому місці і в будь-який час року. Компактні розміри даного тренажера не доставлять клопоту ні при його зберіганні, ні при транспортуванні, якщо Ви захочете перевезти пристрій, наприклад, на дачу. Варто також відзначити, що тренування можуть проходити в найзручніших для Вас умовах. Ви можете дивитися в кріслі свій улюблений серіал і одночасно займатися на тренажері. А ще цей прилад підходить і для початківців спортсменів, і для тих, хто постійно тренується, тому що кожен може вибрати для себе відповідне навантаження.

За допомогою універсального тренажера для рук і ніг, велокардіотренажера-степпера Dual Bike можна підкачати верхню і нижню частини тіла. А завдяки тому, що він належить до кардіотренажерів - поліпшити циркуляцію крові і привести в тонус всі м'язи. Dual Bike стане вірним помічником під час відновлення після травми кінцівок, скоротить реабілітаційний період, так як відмінно впливає на відновлення функціональності рук і ніг.

Велотренажер Dual Bike – це ідеальний тренажер для людей, які ведуть спокійний спосіб життя або мають сидячу роботу

До його переваг можна віднести міцний сталевий корпус, можливість регулювати його нахил, одночасне тренування рук і ніг, регульований опір, лаконічний дизайн і відсутність протипоказань до застосування.
Приводьте себе в форму з Dual Bike, і Ви обов'язково оціните його функціональність і комфортний дизайн!

Характеристики домашнього тренажера Dual Bike:

  • Матеріал каркаса: сталь;
  • Розміри (ВxШxД): 85 x 39 x 50 см.;
  • Загальна вага тренажера: 4.8 кг;
  • Таймер: немає.





Велотренажер для рук і ніг Dual Bike (Дуал Байк)
Велотренажер для рук і ніг Dual Bike (Дуал Байк)