Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Керамічна герметична термочашка Старбакс (Starbucks)

Код товару: 1002158

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Протягом робочого дня у багатьох виникає бажання випити гарячої домашньої кави або ж трав'яного чаю, але ж не будеш же носити з собою величезний термос? Ви думаєте іншого рішення немає? Є! Стильна керамічна чашка зі знімним чохлом VIA «Starbucks» - ось рішення даної проблеми.

Легка та практична термочашка Starbucks завжди порадує Вас гарячим чаєм

Її можна брати з собою на роботу, давати дитині в школу або в університет. І виглядає ця чашка не звичайно, а стильно і модно. Тобто перед Вами не просто ємність для гарячих напоїв, а ідеальний аксесуар. Властивості такої керамічної чашки ідентичні властивостям звичного термоса. Вона відмінно зберігає тепло улюблених напоїв, але, в той же час, набагато зручніша і приємніша у використанні. Чашка доповнена спеціальною зручною кришкою, що не тільки допомагає зберегти температуру вмісту, а й перешкоджає його переливанню. Ще дуже привабдює дизайн чашки. Коли Ви з нею йдете, то здається, ніби Ви щойно сходили в Starbucks і купили собі ранкову каву. Зовні чашка нагадує склянку з картону, а по факту ми маємо гуму. Цей матеріал комфортно тримати в руці, та й він відмінно утримує тепло.

Купуйте яскраву і зручну керамічну чашку Starbucks, і Ви самостійно оціните її приємний дизайн, безпеку і теплоізоляційні властивості!

 

Характеристики:

  • Об'єм: 300 мл;
  • Матеріал: кераміка;
  • Упаковка: картонна.





Керамічна герметична термочашка Старбакс (Starbucks)
Керамічна герметична термочашка Старбакс (Starbucks)