Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Туристичний самонадувний килимок (каремат) для кемпінгу

Код товару: 1002447

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Каремат для кемпінгу - це та річ, яка обов'язково сподобається кожному любителю відпочинку на природі або мандрівникові

Легкий килимок для туризму представляє собою невагомий виріб, що виконано з надійного матеріалу, що добре відштовхує воду. Він швидко згортається до компактних розмірів без застосування особливих зусиль і легко транспортується. Використовують даний килимок, як правило, для того, щоб утримати людське тепло і захистити тіло від холоду землі. Тобто корисний такий аксесуар під час походів у гори або при туризмі в весняно-осінній період. Він збереже Ваше здоров'я, вбереже Вас від застуди і переохолодження. Крім того, туристичний килимок або як його ще називають - каремат - не дозволяє проникати волозі в спальний мішок і робить сон на природі більш м'яким і комфортним. Каремат можна застеляти не тільки безпосередньо на поверхню землі, а й на дно туристичного намету, на прохолодний підлогу в приміщенні і т.д.

Дана модель зроблена з такого матеріалу, як спінений поліуретан, тобто він цілком нетоксичний і нешкідливий. Килимок не вибагливий у догляді. Він відмінно вбирає в себе вологу і легко миється в разі забруднень. Килимок не боїться морської води. Він стане справжнім помічником для рибалок, туристів, мисливців і для спортсменів, які люблять займатися як на свіжому повітрі, так і в спортивному залі.

Купуйте килимок для кемпінгу з подушкою прямо сьогодні. За такою приємною ціною Ви маєте шанс придбати не тільки корисний аксесуар для відпочинку, але і гідний подарунок для своїх близьких, що люблять активний відпочинок і проведення часу на природі!

 

Характеристики килимка:

  • Тип: килимок, що самонадувається 
  • Кількість шарів: 1
  • Матеріал наповнювача: поліуретан
  • Країна виробництва: Китай
  • Розміри (в розгорнутому стані): 180 х 60 х 2,5 см





Туристичний самонадувний килимок (каремат) для кемпінгу
Туристичний самонадувний килимок (каремат) для кемпінгу