Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Клейова пастка для мишей і гризунів Catch Expert 17х24 см

Код товару: 1000213

Немає
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо Ви пробігли вже всі магазини в пошуках ефективної пастки для гризунів, то Ви, ймовірно, не випустили з уваги клас клейових пасток.

Пастка для мишей і гризунів Catch Expert, що відноситься до виду клейових пасток, дозволить позбутися шкідників швидко і ефективно!

Пастка працює дуже просто: вона розкривається як книжка, і всередині, на обох сторонах нанесений сильний в'язкий клей. Коли миша, або інший гризун дрібних розмірів, підходить і стає в пастку, він негайно там застряє.
Перший час поспостерігайте за діяльністю миші. Якщо Ви неодноразово помічаєте мишу або сліди її перебування в певному місці, можливо саме там вона входить в будинок у пошуках їжі. Коли попередня «розвідка» завершена, прийшов час купити і встановити пастку для мишей.

Як користуватися пасткою для мишей і гризунів?

Краще купити кілька пасток, і розставити їх так, що б вони покривали високі і низькі простори. Наприклад, одну встановіть на холодильнику або шафі, другу на підлозі. Це збільшить шанс піймання непроханого гостя.

Якщо минуло кілька днів, а шкідник так і не попався, розмістіть «частування» поблизу клейової пастки. Швидше за все миша побіжить до їжі і застрягне в пастці по дорозі до неї. У якості «частування» підійдуть крекери, шматочки хліба або батона, їх потім легко прибирати.

Перевіряйте пастки і за необхідності замінюйте або пересувайте їх. Через три місяці пастки починають втрачати свої клейкі властивості, а іноді миші звикають до розташування пастки, і тоді її краще пересунути в інше місце. Заміна або переміщення пастки збільшать шанс піймання гризуна.

Клей, що міститься в пастці для гризунів, не токсичний, не отруйний, не має запаху і безпечний для домашніх улюбленців. Дана пастка розрахована на мишей і дрібних гризунів, великі особини, такі як щури, швидше за все, зможуть з неї вибратися.

Розміри пастки: 170 x 240 мм.





Віра ( 2019-02-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Переваги:
Досить ефективна штука, миші, якщо ви це читаєте, бережіться))

Відповісти
Ольга ( 2019-01-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Спасибо, описываюсь после получения, как обещала) Покупочка дошла быстро, минусов в работе магазина не было. Обращусь еще
Відповісти
Наташа ( 2018-11-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
эффективность

Коментар:
ловушка работает, но способ откровенно не очень гуманный, но за то эффективный
Відповісти

Клейова пастка для мишей і гризунів Catch Expert 17х24 см
Клейова пастка для мишей і гризунів Catch Expert 17х24 см