Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Костюм сауна для схуднення Sauna Suit ХХL

Код товару: 1000674
Опис

Об’єм (см) Розмір
до 100 L
до 108 XL
до 116 XXL
до 124 XXXL

До процесу створення ідеальної фігури потрібно підходити комплексно і використовувати всі можливі засоби. Тільки в цьому випадку зусилля будуть ефективними, а бажаний результат буде досягнутий швидше. Поряд з фізичними вправами, бажано використовувати спортивний костюм сауна для зниження ваги, дія якого заснована на тепловому балансі організму. 

Принцип дії костюма-сауни 

Костюм з ефектом сауни виготовлений зі спеціального матеріалу - вінілу, який не дає теплу, що виділяється тілом під час фізичних навантажень розчинятися в атмосфері, а акумулює його і направляє на поліпшення процесу обміну речовин в організмі. В результаті цього швидкість кровообігу і відтоку лімфи збільшується, розщеплюються жирові клітини і виводяться з організму разом зі шлаками природним шляхом - через піт. 
Рекомендації з використання костюма-сауни для схуднення 
Костюм сауну для схуднення можна одягати просто виконуючи домашню роботу. Але щоб збільшити ефективність його використання, краще носити його під час фізичних навантажень: пробіжки, їзди на велосипеді, заняттях аеробікою і т.д. 
Так як виріб виготовлений з матеріалу, що не пропускає повітря, при його використанні слід дотримуватися такі правила: 

  • Одягати тільки поверх бавовняної білизни, яка буде вбирати піт, що виділяється під час фізичних навантажень. 
  • Носити не більше однієї години в день, а під час активних фізичних навантажень - не більше п'ятнадцяти хвилин. 

Особливості костюма-сауни для схуднення 

Костюм сауну купити можуть як чоловіки, так і жінки. Він складається з двох частин: куртки та брюк. Це дозволяє використовувати кожну частину окремо. Наприклад, якщо у вас худі ноги, але на животі і ногах скупчується жирок, можна займатися фізичними вправами тільки в куртці, а якщо у вас тип тіла «груша», коли верхня частина тіла залишається стрункою, а на стегнах і сідницях скупчуються жирові відкладення, можна використовувати для занять тільки брюки. 
Виріб представлено в розмірах, відповідних розміру одягу: від XXL до M.





Костюм сауна для схуднення Sauna Suit ХХL
Костюм сауна для схуднення Sauna Suit ХХL