Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Багаторазовий альбом для малювання крейдою - килиок Doodle Mat (маленький)

Код товару: 1007713

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Килимок для малювання Doodle Mat - це справжня знахідка для маленького художника-початківця.

Doodle Mat є відмінним атрибутом для розвитку креативних творчих здібностей у дітей до трьох років. За допомогою килимка для малювання крейдою малюкові буде легко освоїти прийоми для візуалізації видимих предметів. Прийоми візуалізації можна опанувати, освоївши три сучасні методи: дудли, скетчі та зентагли. Суть цих способів полягає в тому, що для їх вивчення не потрібно спеціальних здібностей до малювання.

Освоюючи початкові художні техніки, малюк буде повністю залучений до цього процесу, дозволивши батькам спокійно провести час біля свого чада, спостерігаючи за його творчими починаннями. Килимок для малювання крейдою дає можливість батькам займатися захоплюючим малюванням з дітьми, не виходячи з дому.

Килимок для малювання крейдою Doodle Mat має маленький розмір: 34 х 20 см. Виконаний атрибут для розвитку творчості з якісного поліестеру чорного кольору з червоною окантовкою. У набір для малювання входять чотири крейди, спеціальний в'яжучий склад яких, перешкоджає їх розшаруванню і не дає кришитися. Килимок для малювання Doodle Mat має спеціальний чохол для зберігання крейди. Це робить можливим їх акуратне зберігання спільно з самим атрибутом для малювання.

Всі творчі ідеї малюка, нанесені на Doodle Mat, легко видаляються за допомогою звичайної вологої серветки. Це дозволяє швидко підготувати робочу поверхню до чергових творінь і не змусять батьків витрачати багато часу на прибирання після творінь свого чада.

Набір для малювання крейдою укомплектований надійною картонною коробкою, яка добре захищає його від ударів і інших зовнішніх факторів, що виникають при здійсненні транспортування. Надійно упакований товар говорить про сумлінність виробника, що дуже важливо при покупці товарів для дітей.

Компактні розміри килимка для малювання крейдою Doodle Mat дозволяють брати з собою улюблену іграшку. Це дозволить малюкові давати волю творчій фантазії в будь-який час і в будь-якому місці. Набір для малювання Doodle Mat з легкістю поміститься в дитячому рюкзаку, що дуже зручно для його транспортування до місця призначення. Цей набір сприяє ефективному розвитку творчих здібностей у дітей.

Килимок для малювання крейдою Doodle Mat, характеристики:

  • Призначення: малювання крейдою
  • Форм-фактор: килимок
  • Матеріал: щільний поліестер
  • Розміри: 34х20 см в розкладеному вигляді
  • Крейда не кришиться
  • Має вшитий чохол для зберігання крейди

Килимок для малювання крейдою, комплектація:

  • Килимок для малювання
  • Набір крейди
  • Упаковка: картонна коробка





Багаторазовий альбом для малювання крейдою - килиок Doodle Mat (маленький)
Багаторазовий альбом для малювання крейдою - килиок Doodle Mat (маленький)