Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ланцюжок з кулоном для закоханих - чудовий подарунок для дівчини

Код товару: 1007400

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кулон для закоханих поєднує в собі модну лаконічність і не застарілу елегантність з яскравим акцентом на любовну тему

    Хочете зробити своїй другій половинці подарунок на 8 березня або будь-яке інше свято, але не можете дозволити собі дорогі подарунки для дівчат? Тоді ця підвіска стане справжньою знахідкою для вас!

    Якщо посвітити на прикрасу телефоном, то ви побачите напис "я тебе кохаю" на різних мовах. Погодьтеся, такого сюрпризу буде рада будь-яка дівчина. Підвіска є в декількох варіантах, якщо ваша кохана віддає перевагу золоті підвіски, то вам підійде модель в золоті, а якщо срібні прикраси, то вибирайте кулон срібло.

Купити золоту підвіску коханій дівчині, мамі, подрузі або просто хорошій людині, буде прекрасним подарунком для витонченої натури і підтвердженням Ваших почуттів

    Всі ми знаємо, що надто яскраві камені або занадто велика кількість золота це не показник гарного смаку. Кулон з ланцюжком і кулею, через яку видно слова кохання на 100 мовах світу, додасть романтизму образу будь-якої дівчини і підійде під будь-який стиль одягу. А подарувати кулон з ланцюжком, можна як на 8 березня, так і на День матері, День народження, річницю весілля або відносин, на День закоханих, Новий рік або просто так. Хочете зробити пожарунок – не відкладайте цю затію в довгий ящик. Будь-якій дівчині приємно, коли її люблять і як можна частіше про це говорять. Ще приємніше, коли Ваші слова «люблю», написані на всіх мовах світу. І вона буде кожен день бачити їх в золотий підвісці у себе на ніжній шиї.

Подаруйте частинку своєї душі коханій людині за допомогою золотого кулончика на ланцюжку

    Кулон, з ланцюжком, з кулею через який видно любовні спогади - це геніальна ідея відомих французьких дизайнерів Ізабель Лютанс і Гі Пуаре, створена в столиці любові - Франції. Щоб побачити напис, потрібно просто підсвітити кулон ліхтариком телефону або піднести до камери. Слова вигравірувані на внутрішній поверхні золотого кулона, а для їх збільшення використовується спеціальна лінза.

    Такий подарунок прекрасно підійде навіть для Ваших знайомих, які живуть за кордоном, адже «Я люблю тебе на 100 мовах» зрозуміє майже вся земна куля. Ніколи не соромтеся своїх емоцій, хочете сказати «Я тебе кохаю» - скажіть, хочете написати - пишіть, адже це найщиріше, найглибше і найсвітліше почуття. Я тебе люблю - це найважливіші слова в житті кожної людини.

    Матеріал, з якого виготовлений цей кулон на ланцюжку, – це медичний гіпоалергенний титан, який практичний і безпечний для шкіри. Кулон може бути виконаний з срібла 925 проби або рожевого золота. Частина кулона прикрашена каменями - цирконієм, вони додадуть ще більшої яскравості і вважаються джерелом енергії для людини. На передній і задній частині кулона нанесені цифри 5,2,0,1,3,1,4, які символізують любов в основних нумерологічних системах світу та різноманітних релігіях (індуїзмі, буддизмі, кабалі, ісламі, християнстві, а також в китайській та греко-римській нумерологічних системах). Купити підвіску ви можете з будь-якого міста, оформивши замовлення з доставкою по Україні.

Характеристики кулона на ланцюжку:

  • Колір: золотистий, сріблястий, рожеве золото
  • Матеріал: сплав
  • Вага: 3.6 г
  • Розмір кулона 1.8 см * 1.3 см





Ланцюжок з кулоном для закоханих - чудовий подарунок для дівчини
Ланцюжок з кулоном для закоханих - чудовий подарунок для дівчини