Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Кріплення для GPS, PC, IPad - Multi Direction Stand S2206W-F

Код товару: 1000304

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сучасна людина вже не може себе уявити без будь-яких технічних пристроїв. Мобільні телефони, планшети, GPS стали невід'ємними атрибутами життя. Коли приходить час сідати в машину у Вас постійно виникає питання: «Куди ж це все кріпити?»

Якщо любиш подорожувати автомобілем або твоя специфіка роботи змушує їздити в невідомих місцевостях - підставка для GPS, планшетного PC, MP5, IPad (чорний) multi direction stand s2206w - f допоможе навести лад у автомобілі.

Ця підставка багатофункціональна. У ній легко можна розмістити улюблений пристрій, будь це планшетний ПК, GPS, MP5 плеєр або Ipad, незалежно від його діагоналі. Універсальна підставка може змінювати свій розмір для пристроїв з діагоналлю від 5 до 10,1.
Встановлювати кріплення для GPS, планшетного PC, MP5, IPad - Multi Direction Stand S2206W - F стало ще легше, не потрібно ніяких складних гвинтів. Спеціально розроблений дизайн з присоскою, дозволить легко і швидко встановити кріплення на будь-яке автомобільне скло. Багатофункціональна підставка може бути налаштована як Вам зручно, на будь-який кут огляду. Завдяки обертовим частинам підставки на 360 ° і 180 ° можна дивитися улюблене відео під будь-яким зручним кутом .
Компактна і легка , зроблена з міцного пластику , універсальна підставка Multi Direction Stand S2206W - F буде поглинати вібрації і забезпечить стійкість в будь-яких умовах.

Характеристика універсальної підставки Multi Direction Stand S2206W -F:

Регуляція діаметра: від 14,2 до 25,5 см.
Матеріал: пластмаса АБС.
Рухомі частини : верхня частина обертається на 360 °, нижня на 180 °.
Зручний спосіб кріплення. Відсутність гвинта.
Можливість встановлення будь-якого кута огляду.

За допомогою кріплення для GPS, планшетного PC, MP5, IPad - Multi Direction Stand S2206W - F Ви ніколи не зіб'єтеся з дороги і отримаєте задоволення від перегляду відео. Він стане Вашим попутником в будь-якому шляху.

Ціна універсального кріплення длоступна для всіх.

Продаж підставки для GPS, планшетного PC, MP5, IPad Multi Direction Stand S2206W - F здійснюється на території України з доставкою в будь-який регіон.





Кріплення для GPS, PC, IPad - Multi Direction Stand S2206W-F
Кріплення для GPS, PC, IPad - Multi Direction Stand S2206W-F