Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Куля для поливу рослин Aqua Globe (Аква Глоб) 20см 1шт.

Код товару: 1000561

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо Ви маєте вдома багато рослин, то вам не завжди вистачає часу для їх поливу. Іноді Ви можете просто про це забути. Такого ніколи не станеться, якщо Ви придбаєте Aqua Globe.

Дуже зручний спосіб поливати і доглядати за кімнатними квітами - це куля для поливу рослин Aqua Globe.

Він буде поливати Ваші квіти навіть тоді, коли Ви виїдете у відпустку, не доведеться прохати сусідів, щоб вони, хоча б через день, поливали ваші рослини. Ця скляна видувна куля може безперервно працювати більше двох тижнів. Вона відмінно підійде для вуличних рослин в горщиках, домашніх рослин і кашпо. З такими кулями ви можете значно спростити процес поливу ваших кімнатних квітів. Після ручного поливу частенько залишаються плями і калюжі навколо квітів, яких не буде при використанні куль Аква Глоб. Ви ніколи не будете переживати про недолив або перелив води в горщиках ваших рослин.

Такі колби замінюють лійки і пляшки і є прикрасою домашнього інтер'єру. Ці колби підійдуть для рослин будь-яких розмірів. Треба просто наповнити кулю для автополиву Аква Глоб водою і увіткнути в землю поруч з вашою рослиною. Як тільки грунт висохне, він випустить кисень в кулю. У свою чергу, куля виділить кількість води, яка буде необхідна рослині. Води в одній кулі буде достатньо, щоб вистачило рослині на два тижні. Якщо одягнути додаткову трубочку, кінець якої помістити в саме кореневище, то вийде точковий полив. В спекотні дні такий полив буде оптимальним.

Переваги, якими володіє Aqua Globe:

  • Автополив для кімнатних рослин;
  • Прекрасно підходить для садових, домашніх, витких рослин і кашпо;
  • Хороша альтернатива щоденного поливу ;
  • Ідеально підходить на час відпустки.

Матеріалом для виготовлення куль Аква Глоб служить видувне скло, зроблене вручну. Кольори бувають різні - сині, білі, червоні і мармурові. У стандартній упаковці знаходяться два скляних кулі з діаметром 10 см. Довжина ніжок куль 20 см. Обсяг стандартної колби становить 220 мл при загальній довжині 30 см.

Придбати Aqua Globe і багато інших відмінних товарів для дому можна в мережі інтернет-магазинів СамеТо. Це відмінний інтернет -магазин для всієї сім'ї.





Куля для поливу рослин Aqua Globe (Аква Глоб) 20см 1шт.
Куля для поливу рослин Aqua Globe (Аква Глоб) 20см 1шт.