Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Лампа для манікюру Beauty nail CCF + LED - лампа для гель лаку, 36 Вт

Код товару: 1003846

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Хороші і доглянуті руки завжди були важливою частиною жіночого тіла, яка підкреслювала його красу. Важливу роль в догляді грає манікюр і правильність його нанесення, де чудовим помічником неодмінно стане ультрафіолетова лампа Beauty nail CCF + LED, яка зробить завершальний етап процедури легким і приємним.

УФ лампа Beauty nail CCF + LED - це універсальний апарат, який з'єднав дві передові технології в сфері манікюру для закріплення гель-лаків і гелів

Холодний катод (лампа) і LED-лампа - працюючі в тандемі, вони дозволяють в чотири рази швидше проводити процедуру полімеризації в порівнянні зі звичними для нас лампами. Лампа для нігтів Beauty nail CCF + LED створена на основі технології енергозбереження, вона відрізняється низькими показниками нагріву, що робить її економічно вигідною і довговічною. Внутрішня поверхня повністю виконана з високоякісних дзеркал, що забезпечує рівномірний розподіл світла в результаті чого просушка всього матеріалу відбувається більш якісно і рівномірно.

Процес полімеризації гелю, який проводить лампа для манікюру Beauty nail CCF + LED зводить до мінімуму відчуття пов'язані з печінням.

Завдяки своїм габаритам, довжині 18 см, ширині 15 см і невеликій висоті всього 8 см, купити гель лампу Beauty nail CCF + LED можна як для власного використання, так і для манікюрних салонів. А потужність в 36 Вт стане непомітною для Вашої мережі.

Сушарка для нігтів Beauty nail CCF + LED дозволяє запрограмувати час процедури полімеризації в діапазоні від 20 до 60 секунд, вибираючи оптимальний період для будь-якого стилю нанесення гель-лаків і лаків звичайних. Вам доступні таймінги тривалістю 60, 30 і 20 секунд, які встановлюються легким натисканням сенсорної кнопки. Лампа для гель-лаку Beauty nail CCF + LED однаково якісно справляється із завданням швидкої полімеризації незалежно від товщини шару лаку (тонкий, грубий) і робить його рівномірним для будь-якого типу нігтів.

Beauty nail CCF + LED працює не тільки з гель-лаками і лаками, вона також використовується, як лампа для шелаку, що дозволяє зробити Ваш манікюр не просто красивим, а корисним і поживним для Ваших нігтів

Додатковою причиною купити ультрафіолетову лампу Beauty nail CCF + LED є її зручність: вона має дно, яке легко знімається, дозволяючи без зайвих зусиль очистити її внутрішню частину від можливих залишків манікюрних матеріалів.

LED лампа для нігтів Beauty nail CCF + LED доступна в різних кольорах (жовтий, чорний та інші), що дозволяє їй гармонійно вписатися в найвишуканіші і непередбачувані дизайни Вашого манікюрного салону або ванної кімнати.

Купити ультрафіолетову лампу Beauty nail CCF + LED можна як чудовий подарунок своїй подрузі або коханій людині, вона неодмінно стане незамінним учасником створення нових, неповторних стилів, які підкреслять красу Ваших рук і дозволить їм стати центром уваги.

Лед лампа Beauty nail CCF + LED це Ваш шанс отримати універсального, якісного помічника в догляді за красою вже сьогодні.

Характеристики лампи для манікюру Beauty nail CCF + LED:

  • Розмір: довжина - 18 см; ширина - 15 см; висота - 8 см;
  • Вага: 390 г .;
  • Максимальний час установки таймера: 60 сек .;
  • Потужність: 36 Вт
  • Знімне дно: так

Комплектація лампи для гель лаку:

  • Лампа CCFL + LED UV 36W
  • Адаптер живлення
  • Упаковка
  • Гарантійний талон





Лампа для манікюру Beauty nail CCF + LED - лампа для гель лаку, 36 Вт
Лампа для манікюру Beauty nail CCF + LED - лампа для гель лаку, 36 Вт