Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ланч Бокс з відділеннями Краватка - стильна бутербродница

Код товару: 1001543

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Наявність Ланчбокса з певним малюнком уточнюйте у менеджера!

Характеристики:

  • Розмір: 15х9,5х7,5см
  • Ємність: 730мл
  • Матеріал: Харчовий пластик
  • Виробництво: Китай

У комплект входить:

  • Ланчбокс: 1 шт.
  • Ложка: 1 шт.
  • Вилка: 1 шт.

Зручний ланчбокс - це необхідний предмет для школярів і для працюючих людей, які дотримуються правильного режиму харчування.

Якщо розглянути ланчбокс з краваткою для їжі (lunch box) - бутербродниці з відділеннями, то він являє собою не тільки яскраву корисну річ, але ще і характеризується місткістю, практичністю і комфортом. Використовувати даний атрибут необхідно для їжі легкого і швидкого приготування. У ньому можна брати з собою на роботу або в школу бутерброди, салати і фрукти. Крім того, в цей ланчбокс можна помістити і повноцінний обід, адже він підходить для розігріву в мікрохвильовці. Виріб вміщує в себе досить багато їжі, незважаючи на компактні параметри.

Він складається з двох відділень, а також вилки, ложки і гумки для утримування Ланчбоксу.
Цей яскравий місткий контейнер зроблений з нетоксичного кухонного пластика, тому абсолютно нешкідливий для людського здоров'я. Ланчбокс щільно закривається кришкою, що перешкоджає витіканню їжі, навіть в разі якщо ємність перевернеться в Вашій сумці. Крім того, різні відсіки для їжі допоможуть Вам скомбінувати будь-які її види. Наприклад, Ви можете взяти з собою гарнір і м'ясну або рибну котлету, кашу і фрукти, бутерброди і другу страву і т. Д.

Ланчбокс дуже зручний тим, що має продуману комплектацію.

Не завжди кожен пам'ятає, що потрібно взяти з собою ложку і вилку на роботу для перекусу, а тут вони завжди будуть з собою. Це дає можливість поїсти не тільки в приміщенні, але і на природі, наприклад, в парку.

Такий зручний ланчбокс з краваткою стане в нагоді і Вам на роботі, і Вашій дитині в школі, а ще його можна взяти з собою на прогулянку у вихідний день. Завдяки йому у всіх членів сім'ї буде можливість насолодитися поза домом смачною улюбленою і корисною їжею.

 





Ланч Бокс з відділеннями Краватка - стильна бутербродница
Ланч Бокс з відділеннями Краватка - стильна бутербродница