Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Лазерна ручка 3 в 1 з ліхтариком Pen Laser

Код товару: 1001075

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо Вам необхідно вибрати символічний і практичний подарунок для ділової людини, віддайте перевагу такому зручному виробу, як лазерна ручка вказівка.

Що являє собою цей універсальний гаджет? По-перше, це кулькова ручка, яка допоможе зробити необхідні записи в тижневику. По-друге, це зручна лазерна указка, що використовується спікерами під час виступів для більш комфортного сприйняття інформації слухачами, адже речнику не доводиться підходити до дошки, а можна з місця вказати на візуальну інформацію. Ну і по-третє, це ще і ліхтарик, за допомогою якого можна легко відкрити двері, посвітивши на замкову щілину.

Як бачите, брати з собою такий прилад, як лазерна ручка з ліхтариком, дуже зручно.

Адже цей гаджет виручить Вас в найнеобхідніший час. Навіщо носити в сумочці або портфелі ліхтарик, ручку і указку, якщо можна все ці три речі об'єднати в один компактний прилад, як ручка лазер.
Дана ручка з ліхтариком і лазерною указкою - це багаторазовий прилад, адже коли в ній закінчується паста, ампулу можна легко замінити на нову. Крім того, лазер демонструє відмінну чіткість на будь-яких відстанях - довгих і коротких, а ліхтарик світить досить яскраво. Для того щоб використовувати виріб як кулькову ручку, нижню його частину слід повернути в праву сторону, як указку - натиснути і притримати кнопку, розташовану зверху, як ліхтар - використовувати так само, але натискаючи другу кнопку. Уже після першого застосування даного приладу всі переходи з одного режиму в другий відбуватимуться у Вас автоматично.





Артур ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Прикольная штучка, взял на пробу, мне понравилась, закажу еще!

Відповісти
Марина ( 2015-12-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
За свои деньги очень классный девайс! купила всем друзьям на НГ, прикольная ручка
Відповісти
Лазерна ручка 3 в 1 з ліхтариком Pen Laser
Лазерна ручка 3 в 1 з ліхтариком Pen Laser