Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Лазерна вказівка 100 mW (100 мВт)

Код товару: 1000163

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики Grean Laser Pointer:

Потужність: 100 mW;
Термін служби: більше 5000 годин;
Живлення: 2 х ААА батареї;
Матеріал корпусу: метал;
Вага: 90гр.

Лазерна вказівка 100 mW відео:

Складно уявити, як раніше люди обходилися без лазерів. І це стосується не тільки медицини, будівництва та інших сфер діяльності людини, а й сфери чисто побутової. Тому що для найпростіших лазерів знайшлося застосування і в сфері розваг та повсякденному житті людини. Приміром, лазерні указки вже давно використовуються на уроках в школі, тому що з ними набагато зручніше працювати і вона на порядок безпечніша класичних дерев'яних указок. Їх добре видно і зламати таку указку дуже складно. Але не забуваємо про сферу розваг, тому що лазерні указки можуть використовуватися і в розважальних цілях. У такому разі ясно одне - лазерні вказівки багатофункціональні і дуже корисні.

І лазерна указка 100 mW (100 мВт) - не виключення.

Ця модель належить до категорії середньоглибоких вказівок. Вона працює на основі зеленого потужного лазера, що і визначає колір її світіння, що досить незвично. До того ж потужність цієї лазерної указки зеленого кольору набагато більша від добре знайомих нам червоних указок.
Лазерна указка 100 mW (100 мВт) дійсно унікальна, тому що її покажчик видно на відстань кількох кілометрів і площа вказівної точки досить велика. За рахунок значної яскравості покажчик буде видно навіть на зеленому фоні, на траві чи деревах. Щільність і сила такого лазера дозволяє використовувати його навіть для того, щоб вказувати на зірки, умовно показувати сузір'я. Крім того, цей лазер добре помітний не тільки вночі, але також в похмурі дні, в сутінках або навіть в тумані.

Лазерна указка 100 mW (100 мВт) повинна використовуватися дуже акуратно, тому що велика потужність лазера робить його дещо небезпечним.

Зокрема правилами експлуатації заборонено направляти лазер в очі людям і тваринам, оскільки під його впливом може відбуватися пошкодження сітківки ока. Неправильне використання лазера чревато сліпотою і про це ні в якому разі не можна забувати. Якщо ви даєте лазер в руки своїй дитині, покажіть йому як правильно ним користуватися і попередьте про небезпеку.
Лазерна указка 100 mW (100 мВт) розрахована на 5000 годин використання, але зазвичай це число не є крайнім терміном. Лазер автономний, живиться від пари класичних батарей. Його корпус зроблений з міцного металу і тому в достатній мірі міцний і довговічний. Це точно не іграшка на один раз. Нехай маленькі габарити не вводять вас в оману - його буде просто заховати в кишені, але всередині ховається справжній потужний прожектор.





Павел ( 2017-06-14 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
доставили быстро,качеством доволен,спасибо.
Відповісти
Лазерна вказівка 100 mW (100 мВт)
Лазерна вказівка 100 mW (100 мВт)