Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

LED годинник Iron Samurai (Айрон Самурай)

Код товару: 1000429

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

 

Годинники Iron Samurai (Айрон Самурай) унісекс з LED - технологією не просто стильний аксесуар, але і абсолютно необхідний атрибут для тих хоче виділиться з натовпу.

Світлодіодний годинник Iron Samurai приваблюює своєю яскравою ексцентричністю і елегантним зовнішнім виглядом, який розроблений відомим своїм нестандартним підходом до творчості японським дизайнером Хіронао Тсубоі.

LED- годинник Iron Samurai унісекс абсолютно унікальні, саме тому вони змінили світовий ринок аксесуарів і стали лідером продажів в Японії і США. Візуально годинник - браслет не має циферблату і схожі на міцний ланцюг, індикація часу проявляється у вигляді інтенсивного світіння між сегментами на корпусі. Це надає образу їхнього власника оригінальності та неповторності.

Годинники наручні Iron Samurai оснащені замком новітньої технології, завдяки цьому їх неможливо втратити навіть під час занять фітнесом та інших активних рухів. Шістнадцять елементів браслета зроблені з міцного сплаву, який носить назву «самурайська сталь». Передбачена можливість самостійно змінювати розмір браслета під будь-яку руку шляхом зняття сегментів. Живлення забезпечується легко замінними акумуляторами. Японський кварцовий механізм гарантує майже ідеальний відлік часу з похибкою в кілька секунд за місяць.

Годинники Iron Samurai унісекс підходять як чоловікові, так і жінці.

Власнику годинника легко можна дізнатися точний час навіть у повній темряві, натиснувши на кнопку.
Щоб вирішити проблему з подарунком для товариша по службі або коханої, досить просто купити годинник Iron Samurai. Модний і практичний гаджет принесе справжнє задоволення кожному власнику цієї прикраси.

Досить заглянути у всесвітню мережу, прочитати величезну кількість позитивних відгуків, щоб переконається в популярності і чудовій якості наручних годинників Iron Samurai унісекс LED.

Важливий фактор всесвітнього визнання такого гаджета, як годинник Iron Samurai - ціна. Доступність цього аксесуара порадує власника точно також, як і його висока якість і надійність.

Довжина браслету - 21.5см





LED годинник Iron Samurai (Айрон Самурай)
LED годинник Iron Samurai (Айрон Самурай)