Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Ліхтар для дайвінгу Police BL-FQ-02 Gree 3W LED

Код товару: 1000188

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики підводного ліхтаря Police LED:

-Глибина занурення - 50 метрів.
-Безперервне свічення - близько 12 годин.
-Потужність - 2,68 W.
-Світловий потік - 120 люменів.
-Джерело світла - 3W LED.
-Розміри - 162х42 мм.
-Вага 100 грам.

Спорядження для дайвінга володіє особливою специфікою, тому просто взяти і купити що-небудь в крамниці і використовувати його під водою, не вийде. Будь то фотоапарат або ліхтар, особливо ліхтар. Тобто, якщо ви використовуєте професійне устаткування для дайвінга, то, зрозуміло, що вам необхідний професійний підводний ліхтар.
Ліхтар для дайвінгу повинен бути універсальним, тобто підходити як для стандартного підводного плавання, так і для підводного полювання, чи то пак, риболовлі.

Ліхтар для дайвінгу Police BL-FQ-02 Gree 3W LED є саме таким багатофункціональним пристроєм.

Він водонепроникний, в міцному корпусі і здатний витримувати значний тиск води - максимальна глибина занурення з ним становить 50 метрів. Даний ліхтар для підводного полювання ударостійкий, здатний витримати падіння з висоти в 15 метрів на суші і контакт з будь-якими предметами під водою.
Ліхтарі підводні набагато потужнішіші своїх сухопутних аналогів, тому що пронизувати світлом товщу каламутної води набагато складніше, ніж нічне повітря. Потужність цієї моделі - 120 люменів, що дуже навіть багато при таких скромних розмірах.

Ліхтар для дайвінгу Police BL-FQ-02 Gree 3W LED має зручну ергономічну форму, добре лягає в руку і не заважає зануренню.

Його світло дуже яскраве, швидко виокремлює сторонні об'єкти в темній воді, і навіть якщо ви його упустите на дно, з цього свічення його простіше буде знайти.
Зазвичай купити ліхтар в Києві можна там же, де і дайвінг обладнання, але вартість таких ліхтарів може вас неприємно шокувати. В даному випадку ця модель є приємною альтернативою, сумірною за якістю з найдорожчими моделями, але приємно відрізняється за якістю. Ресурсу після однієї зарядки буде досить для постійної роботи протягом 12 годин. Джерелом світла в даній моделі служать LED-елементи, ресурс яких дорівнює 10-12 рокам в режимі дуже інтенсивного використання.





Ліхтар для дайвінгу Police BL-FQ-02 Gree 3W LED
Ліхтар для дайвінгу Police BL-FQ-02 Gree 3W LED