Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Лампа нічник Затишок каміна - це світильник нічник з імітацією вогню

Код товару: 1007316
Опис

Камін в будинку - це особливе тепло і затишок для всієї родини. Кожен вечір в Вашому домі стане романтичним: Ви зможете дивитися на палаючий вогонь в колі друзів або просто читати книгу і пити чай, насолоджуючись теплом. Але не кожен може дозволити собі камін, адже проектування будинку може не дати можливості встановити його, і не варто забувати, що задоволення це недешеве. Можна надати особливого шарму своїй квартирі за допомогою ліхтарика - нічника з ефектом живого вогню «Затишок каміна». Лампа нічник з ефектом живого вогню виглядає настільки реалістично, що її не відрізнити від справжнього каміна.

Електричний камін відмінно підійде для прикраси будь-якої вітальні, і принесе затишок на веранді

Ви можете сидіти біля безпечного вогню і пити улюблену каву. Світильник відмінно підходить для створення романтичної атмосфери, він абсолютно безпечний, так як не має відкритого вогню, оснащений LED лампою, потужність = 6 LEDs. Колір корпусу – класичний чорний, тому впишеться в будь-який інтер'єр. Має компактні розміри і легку вагу – вони забезпечують мобільність виробу. Ви зможете без зайвих зусиль взяти електрокамін з собою в поїздку і брати його ввечері до моря для нічних посиденьок і фотографій. Нічник виконаний в класичному стилі, особливість нічника - ефект старовини. Оснащений знімним кільцем на кришці, за допомогою якого можна повісити ліхтарик, наприклад, на веранді.

Камін з імітацією живого вогню буде особливо гарним подарунків взимку під Новий рік або на новосілля друзям

Ліхтарик декорований під дерево; всередині нього розташовані реалістичні дрова. У використанні дуже простий, адже працює за допомогою USB шнура або двох батарейок. Підключіть шнур до ліхтаря і включіть важіль «ON», який розташовується на дні ліхтаря. На дні ліхтаря є відсік для батарей, розкрутіть гвинт, вставте батарейки і увімкніть важіль. Світильник при забрудненні можна протерти вологою серветкою, мити під проточною водою не рекомендується - це може привести до несправності приладу.

Електричний камін стане не тільки красивою річчю в Вашій оселі, але й дуже корисною. Світло всередині утворюється за допомогою вбудованих всередині led -лампочек - що робить його повністю безпечним в користуванні.

Лампа нічник Затишок каміна, характеристики:

  • Матеріал: скло, пластик;
  • Висота 27 см;
  • Джерело живлення: дві батарейки LR-14 (в комплект НЕ входять
  • Розміри основи: ширина - 14 см, довжина - 16 см;
  • Діаметр кільця: 4 см;
  • Колір чорний;
  • Вага: 400 г.





Валера ( 2019-05-16 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Товаром доволен.
Відповісти
Лампа нічник Затишок каміна - це світильник нічник з імітацією вогню
Лампа нічник Затишок каміна - це світильник нічник з імітацією вогню