Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Літаюча тарілка UFO на радіокеруванні

Код товару: 1000560
Опис

Багато хто мріяв в дитинстві про радіокеровану літаючу тарілку, яка б борознила повітряні простори і доставляла цим величезне задоволення! Тепер є можливість купити таку тарілку-вертоліт! Даний вертоліт маленький, у нього дві лопаті, які надають йому в польоті стійкість і стабільність. Замість кабіни у цієї моделі знаходиться синя або чорна літаюча тарілка, у якої є три ніжки, на які вона може приземлятися і стояти на землі. Особливість літаючої тарілки в тому, що управління у неї не звичайне, його можна назвати оригінальним. Достатньо лише піднести руку під тарілку, і вона тут же починає злітати в небо! Замість руки використовувати можна і який-небудь плоский предмет, наприклад шкільний зошит або стільниковий телефон. Таке управління цікаве тим, що людина відчуває вертоліт, який неначе кориться руху руки! Ця радіокерована літаюча тарілка подарує приємні й радісні емоції.

Характеристики літаючої тарілки.

Літаюча тарілка UFO маленька і легка, її можна виносити на природу в невеликій сумці. Управління тут просте, від руки людини, хоча в комплекті є також пульт управління. Працює літаюча тарілка від акумулятора, що заряджається від пульта управління, в якому вісім батарейок типу АА. Цього заряду вистачить на кілька годин польоту. Грати з іграшкою можна дітям вже з семи років.
Такий радіокерований вертоліт зроблений у вигляді літаючої тарілки, сподобається будь-якій дитині. А головне, що з ним відпочинок буде активним і корисним, це ж краще, ніж псувати зір, граючи у віртуальні ігри. Такий вертоліт буде приводом всією сім'єю вийти на вулицю або поїхати на природу, щоб там запустити цей апарат і насолодитися його гарним і високим польотом! Вертоліт коштує недорого, зате море задоволення подарує він дітям і дорослим. Купити його можна в компанії «Самето», після чого вже ніщо не зможе Вас відірвати від захоплюючого управління цим літальним апаратом.





Літаюча тарілка UFO на радіокеруванні
Літаюча тарілка UFO на радіокеруванні