Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Льодоступи для взуття Ланцюг на 8 шипів, ланцюгові льодоступи

Код товару: 1001343

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розмір s/m 35-39

З настанням зими, небезпека отримання травми збільшується відразу в десятки разів, чому сприяє наявність льоду, насту або навіть паморозі на дорозі. Слизька поверхня значно ускладнює рух, так як, боячись впасти, ми пересуваємося зі швидкістю «каракатиці» і витрачаємо на дорогу додому, на роботу, в магазин і т.д. набагато більше часу. При цьому ще й сильно втомлюємося, так як страх впасти і «тримає» наше тіло в «зібраному» стані. Всі наші м'язи напружені, в очікуванні неправильного руху і падіння.

А між тим існує спосіб ходити навіть по самій небезпечній ожеледі спокійно, легко і швидко, абсолютно не напружуючись. Для цього потрібно просто купити льодоходи ланцюгові з шипами і встановити їх на своє взуття.

Що являють собою льодоходи ланцюгові з шипами

Льодоходи даної моделі є кілька видозміненою «кішкою» (так називають спеціальне взуття для альпіністів). Просто більш прийнятною для міських умов. Відмінністю їх є заміна жорсткої рами, яка присутня у взутті альпіністів, на полотно з щільної гуми. До даного полотна прикріплені ланцюги, овиваючі підошву взуття, на яких розташовані шипи.

Ланцюги виконані з високоякісної нержавіючої сталі, що не піддається впливу вологи і низьких температур. Іншими словами, вона не заіржавіє і не окислиться від постійного зіткнення зі снігом, льодом, і навіть сіллю, якою посипають наші дороги, і від якої псується підошва взуття.
Шипи мають форму вигнутих загострених металевих пластин, що нагадує форму кігтя. Для виготовлення шипів використовується вуглецева сталь, додатково покрита спеціальним напиленням.





Андрей ( 2016-04-22 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
отличный товар. брал в сезон гололеда и ни разу не подвели))))
Відповісти
Льодоступи для взуття Ланцюг на 8 шипів, ланцюгові льодоступи
Льодоступи для взуття Ланцюг на 8 шипів, ланцюгові льодоступи