Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Магнітний 3-D конструктор Магнітні блоки 40 деталей

Код товару: 1001828

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

  • Вік: від 3 років
  • Для хлопчиків і дівчаток
  • Кількість деталей: 40 шт
  • Матеріал: пластик, магніт
  • Упаковка: картонна коробка
  • У наборі Магнітні блоки 40 деталей і 18 наклейок
  • 2 набори з трикутними і квадратними деталями

Дитячі іграшки та ігри – одна з найважливіших складових процесу розвитку дитини і формування його як особистості. Тому до їх вибору необхідно підходити дуже відповідально.
Сучасний ринок дитячої продукції зараз дуже широкий і різноманітний. Іграшки та розвиваючі ігри на будь-який вік і смак представлені в широкому асортименті. Але ми хочемо вам представити новинку – конструктор Магнітні блоки. Він приведе в захват не тільки дітей у віці від трьох років, але захопить і дорослих, зібравши всю сім'ю разом за захоплюючим і корисним заняттям.

Магнітні блоки – грати весело і просто

Особливість конструктора Магнітні блоки полягає в принципово новому підході до способу з'єднання деталей. Вони кріпляться один до одного за допомогою магніту. Невеликі тонкі магнітики розташовані всередині яскравих пластикових деталей. Тому щоб з'єднати деталі, досить просто притиснути їх один до одного. Це дуже подобається маленьким дітям, так для скріплення і розбору конструкції не потрібно прикладати фізичних зусиль. Даний аспект дуже важливий в процесі гри. Адже часто, купуючи стандартні конструктори, в яких деталі вставляються одна в іншу або скручуються між собою, батьки дивуються, чому дитина тільки спробувала пограти і тут же втратила інтерес до нової, такої жаданої раніше, гри. А все просто – дітям важко скріплювати конструктор і вони швидко від нього втомлюються. З конструктором Магнітні блоки такого не станеться ніколи.

Магнітні блоки - безпека перш за все

Для виробництва Магнітні блоки використовується високоякісний пластик, який не містить шкідливих хімічних сполук. Тому ви можете бути абсолютно спокійні за здоров'я малюка, коли він грає з Магнітними блоками, навіть якщо він бере деталі конструктора в рот.

Деталі Магнітні блоки не мають гострих кутів і зазубрин, вони не ламаються і не кришаться від падіння і ударів, тому дитина не може поранитися.





Магнітний 3-D конструктор Магнітні блоки 40 деталей
Магнітний 3-D конструктор Магнітні блоки 40 деталей