Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Дитячий розвиваючий магнітний конструктор Magical Magnet Mini M058B, 68 деталей

Код товару: 1002370

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розвитку дітей сьогодні приділяють дуже багато уваги. З народження малюкам купують різні розвиваючі іграшки, і це правильно. Таким чином, дитина проявляє швидше всі свої здібності, прищеплює любов до знань і прагне пізнати для себе щось нове. З рочку малюки вже починають цікавитися такими іграшками, як конструктори. Спочатку це найпростіші фігури, що складаються з декількох деталей. З трьох років діти вже активно щось будують з деталей, придумують свої сюжети для ігор, нові фігури і т.д. Саме тому ми хочемо представити Вашій увазі конструктор Magical Magnet Mini.

Унікальний магнітний конструктор Magical Magnet Mini на 68 деталей

Цей набір гарантовано зацікавить кожну дитину, тому що він дуже цікавий і за принципом скріплення деталей відрізняється від своїх звичних аналогів. Magical Magnet Mini сприяє розвитку мислення, уяви, творчих здібностей, дрібної моторики. З його деталей можна зібрати або побудувати безліч різних фігур і моделей. Конструктор складається з різних геометричних фігур, які кріпляться між собою за допомогою магнітів. З деталей можна побудувати незвичайну вежу або автомобіль, вони будуть не тільки унікальні за формою, а й рухливі. Одним словом, жоден малюк не пройде повз такого конструктора. Так що там говорити про дітей, навіть дорослі із задоволенням візьмуться щось творити з цих яскравих і барвистих деталей! До речі, під час таких ігор, Ви зможете з дитинства прищепити у дитини любов до геометрії та фізики, пояснивши йому на візуальному прикладі особливості різних фігур або принцип дії магнітного поля.

Якщо Ви хочете організувати дитяче свято, провести весело довгі зимові вечори з сім'єю, купуйте магнітний конструктор Magical Magnet Mini на 68 деталей. Повірте, ця іграшка ніколи не буде лежати в стороні без діла!

 

Характеристики Magical Magnet Mini M058B:

  • аналог Magformers.
  • додається інструкція і лист з наклейками.
  • матеріал: пластик, метал.
  • кількість деталей: 68 шт.





Дитячий розвиваючий магнітний конструктор Magical Magnet Mini M058B, 68 деталей
Дитячий розвиваючий магнітний конструктор Magical Magnet Mini M058B, 68 деталей