Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Магнітний корсет для спини від сутулості Emson

Код товару: 1000133

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розміри поясів (заміряти обхвати під груддю):

S - 60-70 см.
M - 70-81 см.
L - 81-90 см.
XL - 90-117 см.

Регулюється тільки обхват талії.

У сутулості немає нічого хорошого. Сутулість не приваблива, а неправильне положення спини чревато різними наслідками, від погіршення самопочуття, хронічної втоми до викривлення хребта і порушення функцій різних внутрішніх органів. Проблема в тому, що багато людей сутуляться ненавмисно, в силу безлічі різних моментів.

Вирішити цю проблему допоможе магнітний корсет від сутулості 

Це класичний магнітний коректор постави, який може працювати цілодобово, допомагає підтримувати в правильному положенні кожен хребець не тільки в момент їх напруги - під час тривалого сидіння, ходьби, бігу, але і в моменти розслаблення, наприклад, під час сну.

Принцип роботи та конструкція корсета для постави

Секрет дивної дії корсету полягає в магнітному коректорі. За рахунок великого числа імплантованих в коректор магнітів генерується потужне магнітне поле, під дією якого починають відбуватися дійсно дивовижні зміни в організмі. В першу чергу по всьому тілу активізується кровообіг, а значить, поліпшується живлення всіх тканин. М'язи приводяться в тонус, відновлюється їх еластичність, пригнічуються запальні моменти, знімається больовий синдром, відновлюються природні біоритми людського тіла.
Магнітний корсет від сутулості відрізняється продуманою конструкцією, яка заснована на використанні в основі тонкого, еластичного матеріалу. Тому корсет можна спокійно носити не тільки вдома, але і в офісі, тому що його абсолютно не видно під одягом. Над створенням корсету працювали кваліфіковані медики-фахівці, тому всі елементи корсета продумані, кожен вигин вивірений. У підсумку це забезпечує комфорт і простоту використання. Використовувати пояс може кожен, незалежно від його віку та характеру змін у поставі.

Вплив і переваги коректора постави

Спектр впливу корсета дуже широкий і виходить за рамки точкового впливу в місці його використання:
• Відновлюється кровообіг, прибираються всілякі застої і в цілому кровотік стає набагато активнішим;
• Повертається м'язовий тонус, м'язові тканини відновлюються, стають еластичнішими;
• Надає лікувальну і профілактичну дію при остеохондрозі;
• Допомагає запобігти різним захворювання хребта і лікує больовий синдром, пов'язаний з цими захворюваннями;
• При частих і важких навантаженнях на хребет корсет допомагає знизити ці навантаження, запобігти виникненню болей і набряклостей. Тому пояс просто незамінний для людей, які ведуть сидячий спосіб життя.

Магнітний корсет від сутулості простий у використанні.

Все, що від вас вимагається - надіти лямки на плечі так, щоб магніти прилягали до тіла, і зафіксувати пояс для корекції постави, щоб не відчувати дискомфорту.
Корсет в певному образі універсальний, адже його можуть використовувати всі люди, незалежно від статі і віку. Але для цього пояса передбачені й протипоказання, при яких неможливо використовувати корсет. До цих протипоказань відносяться всі види шкірних захворювань, вагітність, індивідуальна непереносимість магнітних впливів. Також не можна застосовувати корсет в період відновлення після операцій. Періодично магнітному корсету потрібен догляд у вигляді періодичного прання - або вручну, або в пральній машинці в делікатному режимі. Перуть пояс в мішечку для прання і не викручують.
 





Люба ( 2018-03-21 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Фуфло а не корсет..люди не ведіться на це..коли я спитала консультанта про розмір мені відповіли що розмір універсальний і регулюється..отримавши цей корсет я приміряла його він мені по перше завеликий і нічого не регулюється..по друге ціна зовсім не відповідає якості і навіть на вигляд це кусок тканини за яку я б не заплатила навіть20 грн побачивши візуально..і по третє і це мабуть головне про підтримання та корекції осанки не може йти і мова..отож робіть висновки і не викидайте гроші на вітер!!

Переваги:
Немає

Відповісти
марина ( 2016-07-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Коробка была уже раскрыта до меня и корсет был грязный с жёлтыми пятнами !

Коментар:
Очень ждала этот корсет, но когда эго получила была очень расстроена!
Когда мне звонили и подтверждали мой заказ я спрашивала, смогу ли я вернуть если мне не подойдёт ? Мне сказали что смогу отказаться на почте если при просмотре меня он будет не устраивать. Конечно на первый взгляд мне он понравился и я была очень счастлива. Но разумеется я его на почте примерить не смогла(было очень много людей) на радостях побежала домой и стала мерить. Но была просто в ужасе!!!! Я заказывала размер S/M но по обхвате талии он был огромный! Не смотря на то что я не маленькая девочка ношу вещи L-XL он м
Відповісти
Маргарита ( 2016-04-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Взяла сыну школьнику, горбится постоянно за уроками. Носом крутит, но носит. Эффект пока мало заметен, но вроде осанка поправилась.
Відповісти
Магнітний корсет для спини від сутулості Emson
Магнітний корсет для спини від сутулості Emson