Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Мангал-чемодан Турист на 8 шампурів похідний

Код товару: 1001416

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розміри мангала в розібраному вигляді: 42,5х30х17 см.

Розміри мангала в зібраному вигляді: 42,5х27,5х5 см.

Довжина ніжок: 44 см.

Товщина заліза 2 мм.

Вага: 7,5 кг.

Уявити відпочинок на природі в теплу пору року без шашликів просто неможливо. Якщо збирається приємна компанія друзів і вирушає до річки або в ліс, то завжди хочеться побалувати всіх присутніх ароматним м'ясом, приготованим на багатті або вугіллі. І тут якраз до речі буде дворівневий розбірний мангал «Турист» на 8 шампурів.

У чому переваги саме цього мангала?

По-перше, його продуманий дизайн дозволяє приготувати найсмачніший і ароматний шашлик в будь-якій кількості для великої компанії. Тому що Ви самостійно зможете контролювати температуру приготування, розташовуючи шампура то на верхньому, то на нижньому рівні. По-друге, мангал «Турист» в складеному вигляді має компактні розміри і не займає багато місця при транспортуванні. Тим більше, для перевезення мангала він трансформується в чемодан з ручкою. По-третє, виріб характеризується міцною конструкцією і, на відміну від інших складних варіантів, стійкістю.

Мангал виконаний зі сталі, яка відмінно витримує вплив високої температури, адже товщина металу тут становить 2 мм. Завдяки цим властивостям готувати їжу на мангалі Ви зможете не тільки на готовому вугіллі, а й на цілих дровах. При їх спалюванні стінки мангала НЕ будуть деформуватися і псуватися. Мангал не вимагає особливого догляду. Після приготування шашликів йому всього лише необхідно дати можливість охолонути, і витрусити з нього залишки попелу. Потім виріб швидко і легко трансформується в зручну валізу. Єдина порада для майбутніх власників даного товару: не варто заливати виріб водою, поки воно ще гаряче, тому що це псує структуру сталі.

Брати мангал «Турист» на 8 шампурів можна з собою всюди - на природу, на відпочинок, на дачу. До речі, його вага зовсім невелика - трохи більше 6 кг, тому транспортування не доставить проблем, навіть якщо Ви вирушаєте в дорогу на громадському транспорті, а не на особистому автомобілі.





давид ( 2016-04-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Отличный товар за хорошую цену! качество порадовала! крепкий,добротно сделан!

Відповісти
Мангал-чемодан Турист на 8 шампурів похідний
Мангал-чемодан Турист на 8 шампурів похідний