Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажер для очей «Eye Care»

Код товару: 1001262

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Масажер для очей Eye Care Massager - надійний, простий у використанні і відрізняється доступною вартістю.

Якщо ви хочете швидко і ефективно підтягнути шкіру обличчя і позбутися від зморшок різного ступеня глибини, то все що вам необхідно - це придбати масажні окуляри для очей Eye Care Massager. Завдяки безлічі силіконових пальчиків, розміщених на внутрішній поверхні, Eye Care ефективно прибирає зморшки на обличчі, позбавляє від мішків під очима, які є обов'язковими супутниками перевтоми і недосипання. Позитивний вплив на шкіру здійснюється завдяки магнітному і механічному впливу на точки які знаходяться на обличчі, а в особливості навколо очей.
Масажер для очей Eye Care Massager необхідно використовувати всього лише 5-10 хвилин в день, і шкіра вашого обличчя стане підтягнутою, еластичною і сяючою. І не тільки після процедур, але й протягом усього дня, а незабаром вам і зовсім не знадобиться цей масажер. Але поки після важкого робочого дня ви зможете просто лягти і розслабитися, а масажні окуляри для очей Eye Care самі зроблять вам чудовий масаж, після якого ви заново подивитеся на світ.

Масажер для очей Eye Care Massager має дев'ять різних програм роботи, які дійсно розрізняються і дають можливість досягти різного ефекту.

Ці масажні окуляри портативні, ви зможете взяти їх із собою в поїздку і використовувати тоді, коли це буде необхідно. Масажер для очей не вимагає використання додаткових гелів або інших провідників. Одне з головних властивостей Масажера для очей Eye Care Massager - позитивний вплив на структуру очного яблука, що в свою чергу сприяє підвищенню якості зору при порушеннях різного плану.

Масажні окуляри для очей використовуються для профілактики та лікування різних зорових дефектів.

Також масажер позитивно впливає на зниження внутрішньоочного тиску. За рахунок 25 силіконових пальчиків, на краях яких знаходяться пластини із сплавів магнітних рідкоземельних металів, ці окуляри активно впливають на біологічно активні точки на обличчі, що в свою чергу сприяє поліпшенню циркуляцію крові в судинах головного мозку. Знімає спазми у судинах головного мозку, позбавляє від запаморочення, головного болю, поліпшує пам'ять, знімає стрес і дратівливість, допоможе позбавитися від безсоння.

Завантажити інструкцію до масажера очей Eye Care, Word





Анита ( 2016-04-14 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Я много провожу времени за компьютером и часто не высыпаюсь из за этого начались проблемы с глазами . после применения у меня не только глаза перестали болеть и краснеть, но также ушла головная боль и ТЕМНЫЕ КРУГИ ПОД ГЛАЗАМИ! рекомендую этот товар!

Відповісти