Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажна подушка Шиацу

Код товару: 1001253

Знятий з виробництва
Гарантія: 12 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація масажної подушки Шиацу:

1. Блок живлення;
2. Штекер для блоку живлення 220В;
3. Перемикач напрямку масажу:
-Положення I з напрямком вгору;
-Положення 0 - вимкненому стані;
-Положення II з напрямком вниз;
4. Масажні голівки (4шт.).

Східна медицина вважала масаж чи не панацеєю, тому розвиткові культури масажу приділялася величезна увага. Розроблялися нові методики, правила, засоби, креми, прилади та інші допоміжні речі. Неминуча віра древніх в цілющу силу масажу була доведена сучасними фахівцями, адже масаж в деяких випадках по ефективності випереджає фізіотерапевтичні процедури та лікарські засоби.
У зв'язку з тим, що користь масажу була офіційно доведена, все більше людей вдаються саме до цього методу лікування. Талановиті, професійні масажисти сьогодні на вагу золота та їх передають з рук в руки. Природно, що вартість послуг такого масажиста робить масаж недешевим задоволенням. Якщо у вас немає матеріальної можливості оплачувати дуже дорогі прийоми масажиста, але розслаблятися все ж потрібно, вам ідеально підійде масажна подушка шиатсу.

Масажна подушка Шиацу втілила всі знання східної медицини і з часом ви не зможете уявити свого життя без неї.

Вона має ідеальну форму, конфігурацію, а її позитивні властивості перетворюють цю подушку в ідеальний інструмент для масажу. З нею будь-який масаж перетвориться з тяжкої праці в задоволення, і з масажем ви зможете впоратися самі, без поїздок в масажні салони, і, природно, без даремних витрат. З подушкою шиатцу ви зможете провести якісний масаж всіх частин м'язів і груп м'язів.

Масажна подушка буде доречною у всіх випадках:

• якщо у вас напружена, нервова робота та, щоразу по поверненню в будинок ви відчуваєте втому, напруженість і скутість м'язів, ця подушка допоможе вам позбавитися від усіх наслідків робочого графіка;
• якщо ви серйозно займаєтеся спортом, вибираєте складні програми для тренувань або берете участь у виснажливих змаганнях. З подушкою шиацу ви позбавитеся від розтягувань м'язів і зв'язок, відновите м'язи після тренувань, розслабите їх, активізуєте глибинні відновні процеси;
• якщо у вас є хронічні захворювання, з якими можна справитися тільки за допомогою глибокого, якісного масажу. Це особливо актуально для людей похилого віку, які можуть страждати від вікових хвороб, хронічних запальних процесів або травм, які в такому віці не рідкість.
Це далеко не всі випадки, в яких масажна подушка шиатсу зробить ваше життя простішим, комфортнішим і здоровішим. Цей природний і простий масажер стане чудовим подарунком, особливо він сподобається вашим батькам, бабусям і дідусям.

Масажер Шиацу природний, безпечний і складається з одних тільки переваг:

• він простий у використанні. Щоб почати масаж, потрібно тільки включити живлення і прикласти апарат до місця впливу. З цим завданням впорається навіть дитина, а така простота робить його використання комфортним в будь-яких умовах. До того ж він дуже компактний, що зручно при зберіганні та транспортуванні. Саме на випадок транспортування передбачений компактний, зручний чохол, що миється, з яким набагато простіше взяти масажер шиацу з собою. Де б ви не знаходилися - вдома, на роботі, у відпустці або відрядженні, на змаганнях, ця масажна подушка може стати вашим постійним супутником;
• масажна поверхня складається з 4 голівок, що обертаються попарно, передбачено для направлення масажу, тому ви зможете домогтися кращого ефекту в кожному конкретному випадку. Яку б зону тіла ви не масажували, з цією масажною подушкою ви ніколи не відчуєте неприємних відчуттів.

У подушки дуже помітний і вдалий дизайн і вона ніколи не загубиться в будинку. Блок живлення шиатсу окремий і його можна при необхідності від'єднати. З цим приладом ви станете набагато ближче до якісного, професійного, а головне - безкоштовного, масажу. І зараз тільки вам вирішувати, де, коли і скільки робити масаж.
 

Завантажити інструкцію до масажної подушки Шиацу,  Word





Константин ( 2016-04-14 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Применение подушки сравнимо с руками профессионала.

Відповісти