Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажний обруч Health One Hoop 1.6 з магнітами

Код товару: 1000764
Опис

Якщо ви помітили, що талія стала збільшуватися в об'ємі, бочка оплилі, а животик став помітно виділятися, рекомендуємо купити масажний обруч. Це просто ідеальний інструмент для швидкого приведення тіла в форму в домашніх умовах. Він недорогий, ефективний, компактний - не займе багато місця в будинку.
Але перед покупкою слід оцінити свої сили. Якщо у вас немає належної спортивної підготовки, не слід купувати важкі снаряди, так як ви просто не зможете утримувати їх. А от дуже легких мало толку. Ідеальний варіант - масажний обруч Health One Hoоp 1.6. Він дає досить сильне навантаження, щоб швидко прийти до потрібного результату, але утримати його зможе будь-яка доросла людина без попередньої підготовки.
Дана модель просто ідеально підходить для використання вдома. Конструкція кільця не суцільна, а розбірна - складається з восьми рівних частин, які дуже легко і швидко від'єднуються і приєднуються один до одного.

Ефект від масажного обруча Health One Hoоp 1.6

Ефективність використання спортивного приладу збільшується за рахунок наявності на його внутрішній поверхні 264 масажних елементів зроблених з силікону, в кожен з яких вбудований магніт. При зіткненні кульок з тілом, відбувається дроблення клітин підшкірної жирової тканини. Продукти розпаду клітин виводяться з організму разом з потом. Зникнення жиру ви помітите вже через кілька перших тренувань - шкіра на животі, боках, спині стає гладшою, зникають горбки. Вбудовані магніти створюють магнітне поле, яке позитивно впливає на організм:

  • покращує кровообіг,
  • активує процес клітинного метаболізму,
  • покращує стан сполучної і м'язової тканини,
  • відновлюється нервова система,
  • підсилює обмін речовин.

Відразу після використання приладу ви відчуєте прилив сил і бадьорості.
При зіткненні кульок з тілом ви не будете відчувати болю, так як усередині кожної кульки є повітряний прошарок, пом'якшуючий контакт зі шкірою.
Якщо ви будете крутити масажний обруч з магнітами щодня по 20-30 хвилин, то вже через 2 тиждені помітите що стали помітно стрункішою.





Масажний обруч Health One Hoop 1.6 з магнітами
Масажний обруч Health One Hoop 1.6 з магнітами