Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажний пояс Slimming Genius Pro (Слімінг Джиніус Про)

Код товару: 1001334

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Проблема зайвої ваги останнім часом стає міжнародною, тому багато людей, незалежно від місця проживання, відчувають брак часу для занять спортом, якісного харчування, можливостей для активного проведення часу. А у жінок це супроводжується появою дуже неприємного явища - целюліту.

Однак всі ці проблеми можна перекреслити, маючи під рукою масажний пояс Slimming Genius Pro.

Масажні пояси Slimming Genius Pro можуть стати повноцінною заміною як тренувань у спортзалі, так і ручного масажу, таким чином, економлячи не тільки гроші, але і вільний час. Вам не потрібно докладати ніяких зусиль, достатньо просто надіти його тоді, коли це буде зручно. Головне, що ніхто не дізнається, що в цей момент, коли ви працюєте, ваші м'язи відпочивають.

Масажні пояси Slimming Genius Pro дуже легкі і невеликого розміру, тому будь-який такий пояс можна постійно носити з собою і надягати, коли в ньому буде необхідність. Для помітних результатів і простого розслаблення напружених м'язів достатньо 15 хвилин в день.

Масажні пояси Slimming Genius Pro універсальні і можуть застосовуватися для масажу всіх зон тіла:

• спини і сідниць;
• живота;
• рук і передпліч;
• литкових м'язів і стегон.

Надана вібрація працює не лише локально, а впливає на весь організм. А саме - прискорює і нормалізує метаболізм, підвищує еластичність і стан шкіри, робить кожен м'яз молодше, еластічнєє і сильніше. Масажні пояси Slimming Genius Pro можуть впоратися навіть з явищем, перед яким безсилі практично всі креми і тренування - а саме, він здатний усувати рубці після вагітності у жінок. Однак використовувати його занадто рано, коли вагітність закінчилася лише недавно, не рекомендується.

У пояса є два запрограмованих робочих режима - автоматичний і ручний. Для кожного режиму можна визначити самий відповідний режим потужності. Спіральний вібраційний вплив, який чиниться поясом, впливає не тільки в місці зіткнення з шкірою, але охоплює більшу площу, що і гарантує, що отримані результати завжди будуть краще очікуваних.





Масажний пояс Slimming Genius Pro (Слімінг Джиніус Про)
Масажний пояс Slimming Genius Pro (Слімінг Джиніус Про)