Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Машинка для стрижки - тример Brown 2 в 1

Код товару: 1000186

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Стригтися вдома насправді досить легко, звичайно, якщо у вас є машинка для стрижки - тример Brown mp-300 модель 2 в 1

Цей електричний прилад спеціально розроблений для того, щоб задовольнити всі вимоги до стрижки та видалення небажаного волосся на обличчі та тілі. Тому це не типова машинка для стрижки, а поєднує функції декількох приладів. З її допомогою можна повністю видалити волосся на обличчі, або підправити форму вусів або бороди, ліквідувати всю "рослинність" у носі та вухах, що примітно, триммер Браун також підходить для інтимної стрижки.

Trimmer Brown може стати корисним інструментом для коригування зачіски, приміром, для додання правильної форми скронь і волоссю на потилиці

Природно, що така функціональність припускає наявність як мінімум декількох насадок, тому що навіть справжній професіонал не зможе підстригти бороду і волосся на голові бритвою з одною насадкою. Тому в даному випадку в наборі присутні дві насадки. Одна - це тріммер для носа, який має особливу форму, завдяки чому не доставляє дискомфорту під час гоління, і який також підходить для видалення волосся у вухах. Друга насадка - це тріммер для бороди, обробки скроневої і потиличної частини в будь-якій зачісці, і, що найцікавіше, підходить для чоловічих і жіночих інтимних стрижок.

Машинка для стрижки тример Brown mp-300 відрізняється компактними розмірами і проста у використанні

Вона настільки проста і маневрена, що навіть у недосвідчених руках здатна творити дива із зачіскою. Тільки позитивної оцінки заслуговує якість збірки і матеріалів, з яких зроблений прилад. Зокрема, леза зроблені з якісної неіржавіючої сталі і не затупляются з часом. Триммер для бороди не викликає подразнень, чим навіть звичайний бритвений станок не може похвалитися. Він працює в автономному режимі, від вбудованого акумулятора, що заряджається від мережі. Подібна конфігурація робить машинку ідеальним рішенням для різного роду поїздок, подорожей, відряджень або просто екстремальних ситуацій. Середня тривалість зарядки - 4 години (завершення зарядки не відображається на індикаторі).

Машинка для стрижки-тример Brown mp-300 комплектується щіточкою для чищення лез і декількома насадками. Цією машинкою неможливо порізатися завдяки спеціальній конструкції бритви, в якій ріжучі кромки лез навіть не торкаються шкіри. Основний запобіжний захід у поводженні з машинкою - це заборона на використання її в душі, ванній. Якщо ви не знаєте, який тріммер купити, і вже давно спантеличені цим питанням, то машинка для стрижки-тример Brown mp-300 стане самим вигідним і ефективним вибором.

У комплект машинки для стрижки волосся входить:

  • Електробритва Brown.
  • Насадка для окантовки та інтимної стрижки.
  • Насадка для видалення волосся у вухах і носі.
  • Щіточка для чищення насадок.
  • Зарядний пристрій.





Константин ( 2019-03-18 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Брал для бороды вещь не заменима, спасибо.
Відповісти
Валик ( 2019-01-24 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Быстро. Качественно.
Відповісти
Сергей ( 2017-06-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
НЕТ

Переваги:
Лёгкая, удобная, недорогая. Отлично удаляет волосы. Безболезненно. Удобность зарядки (наличие аккумулятора ). Я ненарадуюсь покупке, а то мучался пинцетом. РЕКОМЕНДУЮ !!!

Коментар:
Покупайте, не пожалеете.
Відповісти
Машинка для стрижки - тример Brown 2 в 1
Машинка для стрижки - тример Brown 2 в 1