Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Спортивний масажний ролик з маленькими секціями

Код товару: 1007995

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Універсальні масажні ролики підходять для домашнього профілактичного і лікувального використання.

Ролики для масажу можуть застосовуватися для розігріву м'язів і зв'язок перед тренуваннями, для проведення розминок, вважаються ефективними для зняття м'язових спазмів. Крім того, лікарі ортопеди і травматологи можуть призначати ролер масажний для зняття больових відчуттів після травм або пошкоджень.

Спеціально розроблена рельєфна сітка масажного ролика передає відчуття, схоже на ручний масаж. Виготовлений ролер масажний з якісного профільованого матеріалу. Такий матеріал може бути одночасно і жорстким, і гнучким, що не викликає у пацієнта негативних або больових відчуттів. Такий ролик масажний здатний робити глибокий вплив на тригерні точки, тим самим знімає хворобливі ущільнення м'язів. При постійних заняття з таким роликом, проходять м'язові спазми, відкладення солей.

Якщо ви купили ролик для масажу та займаєтеся щодня з ним, можете бути впевнені в тому, що ваш організм буде відчувати себе краще, пройдуть болі, неприємні відчуття, ви зможете відчути на собі справжнє розслаблення. Купити з доставкою або без доставки ролер масажний можна за доступною ціною в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо різні за колірною гамою ролери. Купити ролер масажний можна як для особистого використання, так і в якості подарунка своїм рідним і близьким або для лікувально-профілактичних цілей в масажні центри.

Характеристики масажного ролика:

  • Матеріал: EVA, ПВХ
  • Ширина (см): 13;
  • Довжина (см): 33.





Спортивний масажний ролик з маленькими секціями
Спортивний масажний ролик з маленькими секціями