Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Матрац надувний Intex 99х191х22 см (68757)

Код товару: 1000490

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Надувні матраци Intex є світовим брендом. Фірма Intex займається виробництвом матраців, ліжок і інших аксесуарів для вашого комфортного відпочинку в перебігу довгих років. Intex виробляє самі високоякісні надувні вироби для відпочинку.

Особливості матраців Intex.

Односпальний матрац надувний Intex 99х191х22 см має свої особливості. Зверху він має віскозне покриття. Завдяки цьому, з його поверхні не зісковзує постільна білизна. Поверхня даного матраца імітує велюр. Такий матрац легко миється. Він володіє водонепроникними властивостями і відрізняється високою стійкістю від проколів .

Варіанти експлуатації надувних матраців.

Надувний матрац Intex стане прекрасним варіантом, якщо до вас раптово приїхали друзі з ночівлею. У такому випадку, вам просто треба дістати матрац, надути його і укласти гостей спати. А вранці, його також легко можна здути і упакувати.
Завдяки унікальній хвильовій конструкції матраца на ньому дуже зручно і приємно спати. Ця конструкція дозволяє до мінімуму знизити ймовірність продавлювання поверхні матраца. Поверхня завжди залишається рівною.

Переваги матраців Intex.

До головних переваг матраца можна віднести його недорогу вартість і надійність. Такий матрац можна як легко використовувати в невеликих міських квартирах, так і брати з собою в походи або в поїздки. Матрац здатний витримувати різні навантаження понад 100 кілограм. Він вдосконалений системою підтримки. Завдяки цим властивостям, матрац є досить пружним і стійким. За допомогою вдосконаленого клапана матрац досить легко надувається і так само легко здувається. Для цього вам необхідно використовувати абсолютно будь-який насос Intex .

Інтернет магазин СамеТо пропонує вам купити матрац Інтекс по самим приємним і прийнятним цінам.У нашому магазині працюють справжні фахівці, які в разі необхідності проконсультують вас і дадуть відповідь на всі ваші запитання. Також, ми гарантуємо вам швидку доставку придбаного вами товару.





Матрац надувний Intex 99х191х22 см (68757)
Матрац надувний Intex 99х191х22 см (68757)