Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Мінімийка- насадка на шланг Water Zoom (Вотер Зум)

Код товару: 1000334

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація мінімийки Water Zoom:

Насадка пульверизатор великого радіусу.
Насадка для плоского або круглого струменя.
Ручка.
Щітка.
Пінний запобіжник.
Ємність для миючого засобу.
Регулятор подачі миючого засобу.
Кульовий вентиль.
Перехідник для шланга.
Кільце ущільнювача.

Насадка на шланг Water Zoom відео:

Water Zoom - це спеціальний пристрій, який перетворює звичайний садовий шланг у досить потужну миючу установку, з подачею води під істотно посиленим порівняно з водопровідною подачею тиском.

У комплект пристрою входить перехідник для шланга з кільцем ущільнювача, кульовий вентиль, а також дві спеціальні насадки з різним типом подачі води. Перша створює вузький щільний струмінь, який дозволяє ефективно змити забруднення, сконцентроване у важкодоступному місці. Друга - пульверизатор, що розбризкує воду у вигляді фонтану солідного радіусу. З її допомогою зручно змивати пил з великих плоских горизонтальних і вертикальних поверхонь. У комплекті передбачена невелика місткість для миючого засобу з регулятором подачі і пінним запобіжником. Для видалення бруду, що в'ївся виробником передбачена щітка, яка кріпиться на спеціальну ручку і дозволяє розправитися навіть з забрудненням досить великого терміну давності .

Міні мийку - насадку для шланга Water Zoom (Вотер Зум) купити в Україні тепер також можливо!

Пристрій може бути використаний дбайливим господарем в заміському будинку на дачі або городі для самих різних потреб, будь-то миття машини або садових доріжок, ганку будинку, його вікон або фасаду. Та хіба мало де в приватному будинку необхідно регулярно наводити порядок! Для того, щоб гідно оцінити зручність використання Water Zoom, досить порівняти час і зусилля, необхідні для того, щоб відмити навесні садові меблі з його допомогою і традиційним способом.

Вотер Зум простий у використанні і прибирання з ним зробить навіть дитина, якій така гра може дуже навіть сподобатися. Для підключення пристрою досить приєднати його до шланга і надіти відповідну насадку. Матеріал виготовлення Вотер Зум - алюміній, саме завдяки якому пристосування так мало важить і не стомлює руки під час прибирання. Інша важлива перевага матеріалу - його стійкість до іржі. Тому, при дбайливому догляді, Water Zoom вірно прослужить Вам довгі роки.

Water Zoom - недороге рішення дорогих проблем.





Мінімийка- насадка на шланг Water Zoom (Вотер Зум)
Мінімийка- насадка на шланг Water Zoom (Вотер Зум)