Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Міостимулятор XFT-320

Код товару: 1001239

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:


Опис

Домашній масажист міостимулятор XFT-320 (відео)

Комплектація електростимулятора м'язів XFT-320:

Силіконові накладки - 4шт
Ручка для акупунктурного масажу
Гель 100мл (комплектація може змінюватися заводом-виробником)
Батарейки 2 шт. (комплектація може змінюватися заводом-виробником)


Живлення 3В від двох батарей 1,5 В
Вага: 200 гр.

Вироблення слабких електромагнітних імпульсів є цілком нормальним явищем для людського тіла, однак визначити і підтвердити це досить складно, тому з користю цю властивість почали використовувати зовсім недавно. У людського організму спостерігається досить виражена реакція на електростимуляцію, яка і стала основою для позитивного впливу з метою лікування деяких захворювань і больових синдромів.
Вплив відбувається шляхом обробки деяких частин тіла низькочастотними хвилями. Для того, щоб цей вплив був максимально ефективним, у приладів, які працюють за цим принципом, передбачена можливість зміни і налаштування інтенсивності і швидкості впливу. Використовуючи ці можливості, можна добиватися різних масажних ефектів, якось розминка, розтирання, поплескування і натискання.
Міостимулятор XFT-320 також має можливість активувати всі ці режими роботи і при правильному використанні стане універсальним помічником.

Функціональність міостимулятора XFT-320 передбачає:

• Корекцію фігури;
• Зниження больового синдрому в плечах, ногах і інших частинах тіла після значних навантажень;
• Відновлення кровообігу, виражене в помітному зниженні ваги і поліпшенні загального самопочуття;
• Зниження стомлюваності і втоми.


Якщо використовувати міостимулятор за призначенням і досить часто, то вже через 2 тижні можна спостерігати перші результати - не менше 5 кг зниження ваги. Прилад абсолютно безпечний, не формує механізми звикання і не надає жодних побічних дій на організм і здоров'я людини. Однією з функцій міостимулятора XFT-320 є і зміцнення м'язів, причому це не тільки формування рельєфної мускулатури, але і підтримка м'язів, підготовка їх до навантажень і відновлення після тренувань.