Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Безпровідна мишка Star Wars - чорна оптична миша з Bluetooth

Код товару: 1004053

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Правда, що є ситуації, коли сенсорна панель незамінна (наприклад, на лавці в парку), але більшість користувачів ноутбуків вкладають кошти в миші. Бездротова миша забезпечує більш високий комфорт роботи, кращу точність, більшу функціональність. Але яку краще вибрати і купити мишку?

Переваги мишки для комп’ютера Star Wars

Дизайн з мотивами Star Wars робить цю мишу для комп'ютера єдиною бездротовою мишею, яка нікого не залишить байдужими. Незалежно від того, правша Ви чи лівша, низькопрофільний дизайн, міцний корпус і тонкі бічні ручки роблять цю мишу для ПК найбільш зручною для тривалої роботи. Оптична миша має необмежене управління і підключається до USB завдяки розширеному бездротовому з'єднанню 2,4 ГГц і сумісності з Link-5.

Перш ніж обговорювати найбільш важливі технічні параметри, ми повинні розглянути корисність цього типу обладнання. Багато говорять про те, що ігрова миша для ноутбука повинна бути якісною. Чому? Тому що це гарантує стабільну роботу миші, щоб Ви не турбувалися про будь-які мікро затримки, які можуть вплинути на результат гри або роботи.

Переваги бездротової миші включають, перш за все, значну зручність, з якою Ви зіткнетеся при її використанні. Миша комп'ютерна бездротова позбавить нас від переживань про те, щоб випадково не потягнути і не заплутати шнур, що в багатьох випадках сильно обмежує наші рухи. Це особливо сподобається людям, які використовують свій комп'ютер подалі від столу, за яким вони сидять, а також всім, хто хоче зручно сидіти на дивані. Бездротову мишу купити варто кожному геймеру. Завдяки такому пристрою також буде зручно працювати.

Комп'ютерна бездротова USB миша STAR WARS завдяки стильному дизайну і зручною ергономічній формі ідеально підійде будь-якому користувачу

При використанні даного пристрою рука зручно розташовується на мишці і не втомлюється під час роботи або гри. Мишка виконана в slim форматі, завдяки чому має мінімальні розміри. За своїм зовнішнім виглядом вона досить тонка і можна сміливо сказати, що займає мало місця, тим самим при необхідності поміститься в сумку для ноутбука чи рюкзак і не займе багато місця на столі. Мишка має дві основних кнопки, колесо прокрутки, а також зручну кнопку перемикання роздільної здатності 800/1600 DPI. Така мишка стане стильним і оригінальним подарунком як для хлопця, так і для дівчини.

Характеристики оптичної мишки Star Wars:

  • Тип: комп'ютерна миша;
  • Підключення: бездротове;
  • Бездротовий діапазон: до 10 метрів;
  • Інтерфейс підключення: USB;
  • Оптична роздільна здатність: до 1600 dpi;
  • Живлення: 2 батарейки ААА (немає в комплекті);
  • Габаритні розміри: 11х5.5х2 см .;
  • Колір корпусу: чорний;
  • Вага: 50 г

Комплектація комп'ютерної мишки Star Wars:

  • Мишка комп'ютерна;
  • Bluetooth адаптер;
  • Пластикова жорстка прозора форма для зберігання і транспортування.





Безпровідна мишка Star Wars - чорна оптична миша з Bluetooth
Безпровідна мишка Star Wars - чорна оптична миша з Bluetooth