Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Моделююча білизна Ефект Слім з знімними бретельками (1 шт.)

Код товару: 1000104
Опис

Навіть використовуючи найсучасніші препарати для спалювання ваги неможливо домогтися моментальних результатів. Але виглядати добре потрібно вже зараз, а не через місяць чи рік.

Ефект Слім - це саме те, що Вам потрібно, якщо виникла необхідність моментально підкреслити Вашу фігуру

Це спеціально розроблені шорти для моментального моделювання фігури. Вони ідеально сідають по фігурі, в цьому їх універсальність, і зроблять вашу фігуру настільки стрункою, наскільки це взагалі можливо. Ці стягуючі шорти призначені для того, щоб носити їх під одягом, тому повністю невидимі, і ніхто навіть не помітить, що вони на вас. Якщо ви тільки почали працювати над собою, але розумієте, що позитивний результат близький, ці шорти допоможуть вам побачити те, як ви будете виглядати через пару місяців. А це потужний мотивуючий момент. Тільки якщо у вас є слім енд ліфт супрім, ви зможете за одну секунду змінити свій розмір одягу і надіти на вечірку або співбесіду сукню, в яку ще вчора не влазили.

Стягуючі шорти Ефект Слім абсолютно комфортні і не обмежують рухи

Ви будете впевнені в собі, красиві і бездоганні. Неважливо, куди саме ви зібралися - в гості, на роботу, в ресторан, кіно або просто хочете порадувати себе вдома, вбравшись в красиву сукню, ці шорти дозволять вам відчувати себе спокійно, впевнено і затишно. Це анатомічно правильна білизна спеціального крою, тому з відвідуванням дамської кімнати у вас не буде труднощів.

Ефект Слім одночасно зтягують і коректують силует, але ви при цьому не відчуваєте дискомфорту. Такий ефект досягається завдяки крою та спеціальній тканині. І цей комфортний стан не зміниться протягом дня або під дією якихось обставин.

Стягуючі шорти даної моделі складаються з одних тільки переваг:

  • облять ваші стегна стрункими, точеними і привабливими - саме такими вони будуть через кілька місяців;
  • завдяки продуманій системі зі спеціальними бретелями шорти не деформуються і не спадають;
  • обсяг талії скорочується буквально на очах і досить помітно - надівши шорти, ви зміните розмір в сторону зменшення;
  • навіть якщо ваші сідниці від природи недосконалі і ніякі тренування не могли це виправити, то це зроблять Ефект Слім - вони стануть пружними, акуратними і все це за лічені секунди;
  • підтягуються всі жирові відкладення на животі, що особливо важливо, якщо ви тільки почали скидати вагу, а шкіра просто не встигла підтягнутися.

Стягуючі шорти можуть знадобитися не тільки жінкам, які незадоволені своїм зовнішнім виглядом. Стрункі жінки з їх допомогою зможуть зробити свою фігуру дійсно ідеальною. Шорти легкі й непомітні, зроблені з дихаючої тканини, що запобігає потінню, вони еластичні, з невидимими швами. Це робить їх непомітними навіть під обтягуючим платтям. Модель представлена в самих різних розмірах, що спрощує вибір і робить їх бажаним атрибутом гардеробу будь-якої жінки.

Матеріал: нейлон – 80%, еластан – 20%.

Розмір Ефект Слім   L XL XXL XXXL
Об'єм, см      83-101      89-110       103-124       120-140   
Розмір одягу    44-46    48-50    50-52    54-56

 





Галя ( 2018-11-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Подошло, под одеждой не видно
Відповісти
Инна ( 2018-08-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Купила по совету подруги, очень довольна, главное в размер попасть.
Відповісти
Ольга Мирошниченко ( 2017-02-17 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
шов спереди, видно под одеждой

Переваги:
стройнит)

Коментар:
Ношу 44 р-р, взяла себе модель р-р S)) угадала-то что надо! Стройнит очень, только шов спереди выпирает на животе и видно под одеждой.
Відповісти

Моделююча білизна Ефект Слім з знімними бретельками (1 шт.)
Моделююча білизна Ефект Слім з знімними бретельками (1 шт.)