Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Молоковарка Empire EM-0116 зі свистком на 1,5 літра

Код товару: 1001166

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Не підходить для індукційних печей.

Молоковарка зі свистком - зручна і функціональна річ, яка дуже стане в нагоді на кухні. У ній можна підігрівати молоко і варити різні страви - ніжні каші і супчики. Найважливіша перевага пристрою полягає в тому, що молоко в ньому не закипає, а поступово доходить до потрібного температурного показника за допомогою пари. Завдяки такому технологічному нюансу, в продукті зберігається максимальна кількість корисних речовин.

Молоковарка Empire Емпаєр EM-0116 виготовлена за спеціальною методикою з двома стінками і свистком для сигналу про готовність молока.

У такому пристрої молоко не пригорає, не піниться, зберігає цінні поживні якості. Більш того, смакові якості улюбленого всіма напою розкриваються краще завдяки плавному прогріванню.
А молочну кашу в процесі приготування не доведеться перемішувати, пильно спостерігаючи за тим, щоб вона не втекла. Молочник зі свистком підійде також для приготування підлив, майонезів, кремів, для заварювання трав, настоїв, топлення масла, меду і шоколаду. Завдяки збереженню вітамінів і мінералів у готовому продукті Молоковарка з подвійним дном справжня знахідка для приготування страв дітям і тим, хто дотримується дієти.
Кожна господиня знає, що робота з молоком - справа не проста, вимагає уваги, досвіду і вправності. З таким пристосуванням, як Емпаєр EM-0116 кулінарні клопоти перетворюються в задоволення, а члени сім'ї отримують не тільки неймовірно смачні, але і дуже корисні для здоров'я страви.
Молоковарка компактна, не займе багато місця в кухонному просторі і стане відмінним доповненням до арсеналу сучасної побутової техніки для хорошої господині. Такий прилад можна купити собі або подарувати на торжество близьким людям.





Саша ( 2016-05-09 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
варим молочные кашки часто не пригорают и не закипают) очень нравится, что не нужно все время стоять над кастрюлей мешать и ловить пенку вскипевшую, поэтому все мамочкам рекомендую!

Відповісти
Молоковарка Empire EM-0116 зі свистком на 1,5 літра
Молоковарка Empire EM-0116 зі свистком на 1,5 літра