Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Мультиварка Mirta MPC 16 (Мірта)

Код товару: 1000467

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Скачати інструкцію до товару: "Мультиварка Mirta MPC 16 (Мірта)"


Опис

Режими:
Приготування каш: є
Приготування супів: є
Випічка: є
Гасіння: є
Варка на пару: є

Функції:
Приготування під тиском: є
Підтримання температури: є
Таймер відстрочки: на 24 години

LCD- дисплей, регулювання часу приготування, антипригарне покриття форми, програмований таймер, знімна форма, мірний стакан і ложка.

Все частіше на кухні сучасних господинь можна побачити такий кухонний девайс, як мультиварка. І це не дивно, адже даний прилад значно полегшує процес приготування страв, робить їх різноманітнішими і швидше звичайної плити. Ще одним плюсом є наявність додаткового вільного часу, адже поки мультиварка готує, ви можете займатися своїми справами.
Купити мультиварку в сьогоднішніх реаліях не складе труднощів. На полицях магазинів можна побачити достаток товарів різних виробників, починаючи від бюджетних і закінчуючи елітними моделями.

Однією з кращих варіацій даного електроприладу в співвідношенні ціна-якість є мультиварка Mirta MPC 16, відгуки про яку тільки найкращі.

Виготовлена з високоякісних матеріалів, стійка до будь-яких пошкоджень, ця модель так само відрізняється витонченим дизайном. Завдяки великому обсягу каструлі (6 літрів), ви з легкістю зможете нагодувати велику сім'ю або компанію несподіваних гостей.

Мультиварка Mirta MPC 16 оснащена величезним LCD-дисплеєм, який зробить процес контролю страв більш простим і доступним. Тому, задаючись питанням, яку мультиварку купити, можете сміливо зупинятися на даній моделі. В наявності 8 різних програм для приготування страв з риби, м'яса, круп; окремо виділені програми для гасіння, приготування страв з курки, а також випічки. Ще однією перевагою даної мультиварки є функція «Відкладений старт», яка дозволить виставити потрібний час приготування їжі.

Щоб зробити правильний вибір мультиварки, в першу чергу слід звертати увагу на її технічні характеристики. Мультиварка Mirta MPC 16 має потужність 1000 Вт, антипригарне покриття чаші, електронний таймер, функцію скороварки, а так само ложку і склянку, які входять у комплект.

Де купити мультиварку Mirta MPC 16? Зробити це можна як у звичайних міських магазинах побутової техніки, так і в інтернет - магазинах, адже виробник Mirta користується все більшою популярністю у споживачів. Якісні, надійні та функціональні товари компанії заповнюють полиці магазинів, а їх асортимент постійно збільшується.





Скачати інструкцію до товару: "Мультиварка Mirta MPC 16 (Мірта)"


Мультиварка Mirta MPC 16 (Мірта)
Мультиварка Mirta MPC 16 (Мірта)