Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Набір банок для масажу (Асорті) chudesnik (чудесник) вакуумні масажні силіконові банки (4 шт./уп.)

Код товару: 1007797

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 264 грн 247 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Вид масажера: Вакуумний массажер
Стать: Унісекс
Вага товару: 163 г.
Кількість в упаковці: 4 шт.
Матеріал товару (основний): Силікон
Одиниця виміру: комплект
Тип пакування: Картонна упаковка
Поліетиленова упаковка
Країна виробник: Україна
Опис

Всі жінки знають, що банки для масажу - це можливість провести ефективну салонну процедуру для краси тіла в домашніх умовах.

Використовувати їх можна для всіх проблемних ділянок, лише необхідно підібрати відповідний варіант банки для тієї чи іншої ділянки. Безумовно, процедури вакуумного масажу можна виконати і у фахівця, але найчастіше у нас через зайнятість на роботі не вистачає часу на похід до нього. Та й з матеріальної сторони далеко не кожна жінка може собі дозволити курс з 7-10 сеансів.

Але не варто відмовлятися від масажу, адже ми пропонуємо вашій увазі набір, який включає в себе вакуумні банки різного розміру. За допомогою такого комплекту ви зможете самостійно зробити собі масаж обличчя і тіла. Влаштуйте салон на дому, і ви побачите результат від процедур відразу ж після декількох сеансів.

Перед нами силіконові банки для масажу, які за кілька хвилин в день при регулярному використанні змусять вас забути про целюліт і зайву вагу, зроблять шкіру обличчя і тіла пружною, підтягнутою, гладкою і доглянутою. Багато жінок страждають від боків на талії, обвислого животика, від в'ялості шкіри через відсутність регулярних фізичних навантажень, так ось силіконові банки стануть справжнім порятунком в таких випадках.

До речі, варто відзначити, що раніше вакуумний масаж практикували тільки на тілі, але в останні роки ця процедура стала дуже популярна і для особи. І це зовсім не дивно. Насправді силіконова банку для масажу саме особи має менший діаметр, її зручно тримати пальцями однієї руки. Жінки відзначають, що вакуумний масаж обличчя має приголомшливі результати, причому він ефективний і в юному віці при боротьбі з підлітковими проблемами, і в зрілому віці для мінімізації вираженості ознак старіння.
Якщо регулярно використовувати масажні банки, то колір обличчя стає рівнішим, пори звужуються, шкіра стає гладкою, ніжною і бархатистою, дрібні зморшки розгладжуються, зникають набряки і друге підборіддя. В цілому контур обличчя стає підтягнутим, що візуально робить обличчя доглянутим і молодим.

Сьогодні вакуумні банки купити зовсім не проблема. А регулярне їх використання позитивно позначається не тільки на зовнішності, але і на самопочутті в цілому. Наприклад, вакуумні банки для стимулюють виведення токсинів, обмінні процеси, поліпшують циркуляцію крові, зміцнюють м'язи обличчя, що важливо, адже ми не маємо можливості їх тренувати точно так же, як м'язи тіла. Завдяки масажу підвищується тургор шкіри, стабілізується лімфоток, нормалізується функціонування сальних залоз.

Використовувати такий предмет, як банку для масажу, зовсім нескладно. Перед першим застосуванням її необхідно обробити антисептиком. Рекомендується спочатку рясно нанести на тіло або особа крем, масло, а потім вже приступати до процедури. Для того щоб встановити банку на область тіла, необхідно стиснути її біля основи. Як тільки вона буде зафіксована, рухайтеся по основних масажних лініях.

Існує думка, що масаж обличчя банками - це болюча процедура, але це зовсім не так. Ви самі контролюєте силу впливу, створюєте вакуум між шкірою і банкою. Масаж досить приємний, а після нього завжди відчувається приємне розслаблення. Ну а купити вакуумні банки ви можете в нашому інтернет-магазині зовсім недорого з доставкою по всій території країни. Цей комплект включає в себе дві великі банки для тіла - 7,5 і 5 см, банку для особи діаметром 2,5 см і для повік - діаметром 1,1 см. Маючи такий комплект, ви зможете виконати комплексний масаж обличчя і тіла в домашніх умовах в будь-який зручний час.

Силіконові банки для масажу, характеристики:

  • Вид масажу: Вакуумний.
  • Область застосування:
    • стегна,
    • очі,
    • живіт,
    • ікри,
    • обличчя,
    • ноги,
    • плечі,
    • поперек,
    • руки,
    • спина,
    • шия,
    • сідниці.
  • Країна-виробник: Україна

Вакуумні масажні банки, комплектація:

  • 1 велика банка для тіла;
  • 1 середня банка для тіла;
  • 1 банка для обличчя;
  • 1 банка для повік;
  • Інструкція.





Набір банок для масажу (Асорті) chudesnik (чудесник) вакуумні масажні силіконові банки (4 шт./уп.)
Набір банок для масажу (Асорті) chudesnik (чудесник) вакуумні масажні силіконові банки (4 шт./уп.)         264 грн 247 грн