Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Набір для манікюру і педикюру Pedi Mate (p-edi)

Код товару: 1000180

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація інструментів для манікюру і педикюру Pedi Mate:

  • Сталева щітка Pedi Mate 2 шт;
  • Pedi Shaper + 10 насадок;
  • Пилочка для шліфування nail shine;
  • Наждакові накладки 4 штуки.

Манікюрні салони були і залишаються дорогим задоволенням, тому представниці середнього класу можуть дозволити собі такі походи набагато рідше, ніж цього хотілося б або рідше, ніж це насправді необхідно. Тому багато жінок намагаються робити манікюр вдома, попередньо дізнавшись, де купити манікюрний набір. На жаль, при великому виборі знайти щось дійсно варте й ефективне складно.

Тому кращим рішенням для кожної представниці прекрасної статі стане – набір для нігтів і педикюру Pedi Mate (p-edi).

З цим набором ви будете самі вирішувати, коли займатися своїми нігтями. Він стане вашим помічником в непередбачуваних ситуаціях. Адже кожній жінці знайомі ситуації, коли на похід до майстра манікюру просто не вистачає часу, а виглядати ефектно потрібно вже зараз. Маючи такий манікюрний набір під рукою можна привести в порядок нігті на руках і ногах дуже швидко, навіть не покидаючи свого житла. Так, вам не здалося, набір для нігтів і педикюру Pedi Mate (p-edi) дійсно підходить не тільки для манікюру, але і для педикюру. Набір дуже функціональний і розрахований на всі випадки життя. Тут є дві щітки з високоякісної сталі, професійна пилка для нігтів, а також 10 різних насадок для самого приладу Pedi Mate. За рахунок великої потужності і швидкості обертання прилад дозволяє дуже швидко і якісно обробити всі нігті.

Набір для нігтів і педикюру Pedi Mate (p-edi) можна називати професійним саме за рахунок великої кількості цих самих насадок.

Так, для обробки п'ят і видалення ороговілих частин тіла призначена насадка Professional Foot Cone. Суху, змертвілу шкіру знімають за допомогою насадки Superior Emery Barrel. Також набором передбачені насадки для тонкої шліфовки, видалення кутикули, спеціальні наждакові пластини для педикюру, вибілюючи насадки для обробки країв нігтів. Прилад дуже маленький, компактний, легко поміститься в сумку. Його можна взяти з собою в гості до подруги, у відпустку або на дачу, адже жіночі руки повинні завжди виглядати чудово. Прилад автономний і працює тільки від пари батарейок АА. Щоб манікюр або педикюр вийшов на професійному рівні, перед тим як приступити до процедур, нігті потрібно замочити в теплій мильній воді.
 





Алина ( 2017-06-14 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Набор очень понравился,давно искала ,что то похожее.
Відповісти
Набір для манікюру і педикюру Pedi Mate (p-edi)
Набір для манікюру і педикюру Pedi Mate (p-edi)