Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Набір каструль з нержавійки SwissHaus, 12 предметів

Код товару: 1002577

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якість і смак приготовленої їжі залежить не тільки від продуктів і майстерності кухаря. Велику роль відіграє посуд, в якій готувалася їжа. Якщо продукти в процесі приготування постійно прилипають до дна, пригоряють і їх необхідно весь час перемішувати, додавати багато масла або жиру, а то і зовсім віддирати від дна і стінок, то страва набуває неприродний смак, аромат і структуру. Корисні мікроелементи в процесі такої обробки швидко руйнуються, зате накопичується шкідливий холестерин. Так що якщо Ви хочете харчуватися правильно, щоб їжа приносила максимум користі Вашому організму, вибирайте хороший посуд.

Відмінний варіант для сім'ї з будь-яким рівнем достатку - набір каструль з 9-шаровим дном SwissHaus. У такому посуді їжа не прилипає і не пригорає, готується рівномірно і в ній максимально зберігаються всі корисні речовини, натуральний смак і аромат. До того ж готувати в такому посуді одне задоволення. Ви заощадите час, сили і нерви. І не тільки в процесі приготування. Посуд прекрасно миється як вручну, так і посудомийній машині. У чому полягає секрет такого зручності, розглянемо докладніше.

Особливість набору каструль SwissHaus

Набір каструль з 9-шаровим дном SwissHaus виготовлений з нержавіючої сталі високої якості. Вона не окислюється, абсолютно екологічно безпечна і гігієнічна. Сталь швидко нагрівається і довго тримає температуру, тому приготована страва буде довго залишатися гарячою навіть після того, як Ви вимкнете плиту. До речі, готувати в посуді SwissHaus можна на будь-яких видах плит꞉

  • газових,
  • індукційних,
  • галогенових,
  • електричних.

Але це не головна перевага набору каструль SwissHaus. Його особливість полягає в багатошаровій структурі. Дев'ятишарове дно забезпечує рівномірний розподіл отриманого від плити тепла і відмінно захищає їжу від пригорання. Вам не потрібно буде лити на дно олію, хіба що додати її просто за смаком.

Набір каструль з 9-шаровим дном SwissHaus - мрія будь-якої господині

Він стане відмінним придбанням для будь-якої сім'ї або прекрасним подарунком на день народження, ювілей, весілля або річницю весілля. У комплект входять каструлі різного розміру, ківш і сотейник. Так що набір підходить для приготування різних видів страв і в різному обсязі. Всі ємності оснащені зручними прозорими кришками з загартованого скла.

Набір каструль для кухні, характеристики:

  • Матеріал: нержавіюча сталь;
  • Посуд підходить для індукційних, газових, електричних, склокерамічних, галогенових плит;
  • Мірна шкала: є;
  • Можна мити в посудомийній машині;
  • Колір: срібний;
  • Вага: 8 кг.

Каструлі з нержавіючої сталі, комплектація:

  1. Каструля 6.6 л (по крайній мітці): діаметр - 24 см, ширина з ручками - 32 см, висота без кришки - 13 см, з кришкою - 18 см;
  2. Каструля 3.9 л: діаметр - 20 см, ширина - 29 см, висота без кришки - 13 см, з кришкою - 17 см;
  3. Каструля 2.9 л: діаметр - 19 см, ширина - 25.5 см, висота без кришки - 11.5 см, з кришкою - 16 см;
  4. Каструля 2.1 л: діаметр - 16 см, ширина - 23.5 см, висота без кришки - 10 см, з кришкою - 14 см;
  5. Ківш 2.1 л: діаметр - 16 см, ширина - 30.5 см, висота без кришки - 9 см, з кришкою - 13 см;
  6. Сковорідка з антипригарним покриттям 3.4 л: діаметр - 24 см, ширина - 45.5 см, висота без кришки - 6 см, з кришкою - 10 см.





Анастасия ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Покупкой здесь довольна) Отличный магазин!
Відповісти
Набір каструль з нержавійки SwissHaus, 12 предметів
Набір каструль з нержавійки SwissHaus, 12 предметів