Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Набір керамічних сковорідок «Керамікор» Ceramic Pan

Код товару: 1000345

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

- Сковорода діаметром 20 см без кришки, висота борту 4 см;

- Сковорода діаметром 24 см з кришкою, висота борту 4,5 см;

- Сковорода діаметром 28 см з кришкою, висота борту 5 см.

Сковороди Ceramic Pan покриті унікальним, повністю антипригарним покриттям.

Дане покриття відштовхує абсолютно будь-які речовини. Готувати на сковорідках Керамікор легко і зручно. Тепер ви можете готувати будь-які страви без використання жиру масла та інших подібних цим інгредієнтів.

Сковороди виготовлені з алюмінію, товщина якого становить 3,5 мм. Конструкція сковороди дозволяє жару рівномірно розподілятися по всій поверхні дна, яке, у свою чергу, утримує тепло досить тривалий час. Їжа продовжує готується, навіть якщо ви зняли її з плити.

Сковороди Керамікор відрізняються своєю унікальністю. Готувати з ними - одне задоволення. Адже тепер приготувавши блюдо, ви не виявите обридлого нагару. Їжа легко відділяється від сковорідки, залишаючи її абсолютно чистою. Поверхня сковороди Керамікор, на відміну від звичайної не має «пор», в які потрапляє їжа, і отже пригорає .

Сковороди "Керамікор" Ceramic Pan ідеально підходять для використання на будь-яких видах плит: газових, склокерамічних, електричних і індукційних.

Так само ці сковороди відрізняються тим, що їх можна використовувати в духовій шафі при температурі до 120 градусів Цельсія. Сковороди захищені від деформації завдяки жароміцній вставці, вмонтованій в дно.

Що стосується скляних кришок сковорідок. На своїй поверхні вони мають опуклий клапан для видалення зайвої пари.
За допомогою сковорідок Керамікор ви можете легко і швидко приготувати навіть найвишуканіші страви для найвибагливішого гурмана. Ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що сковорода не підведе вас в будь-якій ситуації .

Сковорідки оснащені ергономічною ручкою , зробленою із спеціального жаростійкого матеріалу, завдяки чому ручка не нагрівається. Ви можете забути про прихватки та опіки.

Сковорідки продаються в розібраному стані. Для їх складання вам буде потрібна тільки викрутка. З її допомогою ручка легко приєднується безпосередньо до корпусу сковорідки і кришки. Це не займе більше 3 хвилин вашого часу.
 





Набір керамічних сковорідок «Керамікор» Ceramic Pan
Набір керамічних сковорідок «Керамікор» Ceramic Pan